Земфіра переїде у Лондон до Абрамовича?

17 серпня 2010, 11:59

Російська рок-співачка Земфіра Рамазанова, схоже, планує придбати квартиру в Лондоні.

Як пише "Комсомольская правда", нещодавно артистка була помічена в одній з лондонських ріелторських компаній.

Подейкують, що Земфіра попросила спеціалістів з нерухомості підібрати їй помешкання вартістю близько 2,5 мільйонів рублів на вулиці Пікаділлі.

Купити квартиру у столиці Великобританії "дівчинці-скандал" нібито порадив її давній прихильник - олігарх Роман Абрамович.


До слова, у мільярдера є нерухомість у Лондоні. Зокрема, нещодавно Абрамович придбав там ще одну квартиру для свого найменшого сина, якому немає й року.

Земфіра хоче житло в Лондоні?

Що ж стосується Земфіри, то навряд чи найближчим часом вона зможе відсвяткувати новосілля. Адже у співачки наразі триває підготовка до гастрольного туру, після якого вона планує розпочати запис альбому.

"Перебуваю в оптимістичному настрої щодо прийдешніх концертів. Хвилююся, все ж таки велика перерва. Тільки ось що, у мене ніяк не виходить займатися двома речами одночасно ретельно. Тому, спочатку - концертна програма, після - альбом", - ділиться Земфіра з читачами свого блогу.

"І останнє: не оцінюйте мене, будь ласка, це не те, що мені зараз потрібно, і ніколи не було потрібно, але зараз особливо", - додала рок-діва.

Фото moscow.ucla.edu

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів