Седокова стала ученицею Хопкінса

13 березня 2012, 13:15

Співачка Ганна Седокова поділилася враженнями від зустрічі з британським актором Ентоні Хопкінсом. Екс-"ВІА-Грі" пощастило на деякий час стати ученицею легендарного актора театру та кіно.

Про зустріч з метром Ганна написала на сторінці у соцмережі Facebook.

Седокова зізналася, що зустріч з Хопкінсом вона не забуде ніколи.

"Це дивно, як актор, що зіграв стількох лиходіїв, може залишатися таким зворушливим. Ентоні Хопкінс - це історія в житті кожного з нас. Ми всі були там, в ньому, в його переживаннях і його методі. Він прийшов і відразу стало зрозуміло, що його велич НЕ обговорюється", - пише співачка у соцмережі.


"Стало важко дихати, серце билося в очікуванні його погляду. Холодного, але милого. Якщо він цього захоче. Ентоні, а вірніше просто Тоні, він любить коли його так називають, говорив легко і на будь-які теми", - ділиться Седокова.

Цікаво, якої думки Хопкінс про Седокову...

"Цей бізнес жорстокий, і ти не можеш бути м'якою в ньому. Твоє завдання бути кіллером. Вбивати поглядом, словом і дією. Якщо ти не готова, тоді відвалюй. я завжди знав ким я хочу бути. Я не бачив і нічого не уявляв крім цього. Я завжди хотів в Голівуд", - цитує Хопкінса Ганна.

За словами Седокової, зараз актор готується до зйомок з Хелен Міррен та Скарлет Йохансон. Крім того, він пише музику до фільмів, чим здійснює свою дитячу мрію стати композитором.

"Цю зустріч я не забуду ніколи. Я пишаюся тим, що була і є однією з його учениць. Великий Тоні Хопкінс!" – резюмувала свої враження Ганна.

Фото з Facebook Седокової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів