Пороховщикова звинуватили у смерті дружини

13 березня 2012, 14:45

Відома російська журналістка Ксенія Ларіна вважає, що російський актор Олександр Пороховщиков винен у самогубстві своєї дружини Ірини.

Ларіна багато років була знайома з Пороховщиковими і зараз висуває свою версію трагічного кінця цієї дивної пари. Про це журналістка написала на своїй сторінці у Live Journal.

За словами Ларіної, протягом усього періоду їхніх стосунків Пороховщиков вбивав Ірину, а вона не могла чинити цьому опір.

"Історія цієї родини - це історія божевілля, історія вбивства. Коли-небудь ця історія стане основою для фільму жахів... Божевільний цей чоловік, який прикидається розсудливим мужчиною і російським дворянином, протягом тридцяти років зводив з розуму свою дружину, практично вбивав цю жінку і вбив її. І знали про це всі ті, хто спостерігав цю трагедію з близької відстані", - розпочала свою розповідь Ларіна.


Зі слів журналістки, Пороховщиков забороняв дружині народжувати дитину. До того ж, він був "абсолютним рабом" своєї матері.

Подружжя Пороховщикових

"...Про те, як зганяв ненависть на дружині. Про те, як намірився воскресити померлу матір. Про те, як Ірка все життя була заручницею цього моторошного будинку, із цією чумою, хворобою, божевіллям", - пише Ксенія.

"Тепер, коли Ірки немає, розкручується тема її "моторошної депресії", яка призвела її до самогубства. Типу мама померла, собака померла, Пороховщиков в інсульті. І ніхто не скаже правди", - продовжує Ларіна.

Як виявилося, журналістка працювала в театрі імені Пішкіна саме тоді, коли роман Ірини з Олександром Шалвовичем був у розпалі.

"Ірка Жукова була світлою, компанійською, веселою дівчиною, влюбливою, довірливою, смішливою… Любов до Шалвовича у Ірки розвивалася стрімко, пристрасно, з бурхливими з'ясуваннями стосунків, сварками, примиреннями. Але весь театр знав, що любов ця нищівна, а Шалвович - людина з замашками тирана", - розповідає Ларіна.

"За тридцять років він перетворив її на божевільну стару, з мутним розумом, з собачою відданістю у вицвілих від постійних істерик очах, із зовнішністю бомжихи. Не знаю, чи бив він її, але не здивуюся, якщо бив", - зізнається Ксенія.

За словами журналістки, Пороховщиков є прихильником сталінізму, репресій, розстрілів. Крім того, він вважає себе дворянином, а свій тиранизм видає за чоловічі принципи.

"Ці принципи не заважали йому із задоволенням красуватися в різних скандальних ток-шоу, роздавати інтерв'ю жовтим виданням, не соромлячись, розповідати про інтимні сюжети свого та її особистого життя, влаштовувати публічні розбори зі своїми родичами… І ніхто не помічав що насувається жах", - пише журналістка.

Свою розповідь Ларіна закінчує думкою про те, що Ірину не змогли врятувати не від самогубства, а від її чоловіка.

"Злочини ці не підпадають під жодну кримінальну статтю, побутові гвалтівники і педофіли знаходять собі нові жертви і знову просторікують по телевізору про високу і вічну любов, надіслану їм богом. І Ірку ніхто не врятував. Не від петлі. А від Пороховщикова", - резюмує Ксенія.

Нагадаємо, 42-річну Ірину Пороховщикову знайшли мертвою 9-го березня. Жінка повісилася після того, як її 73-річний чоловік переніс інсульт.

Фото з сайту Fakty.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів