Собчак побилася з журналістками

14 березня 2012, 12:15

Російська телеведуча та політична активістка Ксенія Собчак зчепилася з двома журналістками у ресторані. Ксюша та її супутники зламали камеру та забрали телефони у представниць преси.

Про це пише "Life News".

Чергова тусовка публічних політиків в ресторані Ксенії Собчак закінчилася побиттям двох дівчат-журналісток.

Інцидент стався ввечері 12-го березня. Кореспонденти "Life News" зайшли до закладу за редакційним завданням та стали випадковими свідками бурхливої дискусії за сусіднім столом.


Опозиціонери Ілля Яшин, Борис Нємцов, голова передвиборчого штабу Михайла Прохорова Антон Красовський і Собчак голосно сперечалися та лаяли мітингувальників і керівників Росії.

Журналістки звернули уваги на дискусію та почали знімати на камеру. За кілька хвилин на них з погрозами кинулася уся нетвереза компанія опозиціонерів на чолі з Собчак.

До затримання двох "небезпечних" кореспонденток була залучена і охорона закладу.

Дівчат, які чинили опір, скрутили, забрали в них телефони. До того ж Собчак особисто перевірили їхні сумки, витрусивши з них весь зміст на підлогу.

Ксенія пообіцяла незабаром викласти в мережу відео з ресторану

Ілля Яшин вирвав відеокамеру з рук журналісток і розбив її об підлогу, при цьому знімаючи все на свій телефон.

Поки агресивний натовп опозиціонерів розбирався з однією з дівчат, інша встигла зателефонувати своїм колегам, щоб ті викликали поліцію.

Охорона закладу зізналася співробітникам поліції лише в тому, що вони забирали у дівчат телефони.

"Ніхто дівчат не бив. Ми забрали тільки телефони. Це приватний заклад", - намагався виправдатися адміністратор ресторану.

Після приїзду співробітників поліції вся компанія на чолі з Ксенією Собчак покинула заклад через кухню, вихід з якої знаходиться на задньому дворі ресторану.

Сама ж Собчак у Twitter назвала весь інцидент політичною пропагандою.

"Дивно звичайно, що ніхто не пам'ятає, що прослуховування і зйомка приватних розмов є грубим порушенням закону про приватне життя", - підкреслила Ксенія у блозі.

"...Ми нікого і пальцем не чіпали..." - пізніше додала Собчак у Twitter.

Журналістки ж після сутички подалися до найближчого відділу поліції, де написали заяву за фактом побиття, крадіжки флеш-карти і псування майна.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів