Син Білик: Хочу бути просто Глібом Оверчуком

15 березня 2012, 14:30

13-річний син співачки Ірини Білик Гліб запевняє, що не хоче, аби його знали лише як зіркового нащадка. Хлопець пишається своєю мамою, але прагне стати артистом без її допомоги.

Про це Гліб Оверчук розповів "ТСН. Особливе".

Ірина Білик вже 10 років сама виховує свого єдиного сина. Зірка запевняє, що Гліб не відчуває відсутності чоловіка у їхній родині.

"Я дуже щаслива, що в мене добрий хороший син. І навіть коли мене не буває вдома, він усе розуміє. Він називає мене "мамік", а замість "цьом" ми кажемо одне одному "цом". Це наш секрет", - ділиться співачка.


Натомість Гліб каже, що коли був малий, дуже хотів нормальну повноцінну родину.

Зі своїм батьком Андрієм Оверчуком Гліб бачиться раз на тиждень. А до частих від’їздів матері ставиться із розумінням.

"Не можна не пишатися такою матусею. І хоча вона рідко зі мною, але проводить час так, що мені вистачає", - каже син Білик.

Батьки розлучилися, коли Глібу було 3 роки. Співачка запевняє - сину дає усе необхідне, хоча і не балує. На буденні видатки виділяє йому 20 гривень, на свята - близько 200.

"Моя дитина не відчуває, що мама в нього супер-стар", - наголошує Ірина.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

За словами Білик, поруч з її сином завжди є няні, хатні робітниці. А на прогулянках його завжди супроводжу охорона у чорному "Mercedes".

Хоча сам хлопець каже, що вільно гуляє з друзями без нагляду охоронців.

"Ні, це не правда, я спокійно гуляю з моїми друзями і ніякий чорний "Mercedes" за мною не їде. І охоронці за мною не стежать", - каже Гліб.

Цього року син співачки збирається створити власну рок-групу. На це він довго збирав гроші і тепер упевнений, що зробить все без участі своєї зіркової матусі.

"Я не хочу, щоб мене оголошували, як син Ірини Білик - Гліб Оверчук. Я хочу, щоб мене оголошували просто - Гліб Оверчук", - підкреслює хлопець.

"Якщо він не стане дуже відомим артистом, нічого страшного. Зробимо дуже відомим артистом", - каже з цього приводу сама Білик.

Відео "ТСН" з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів