Дружина відправляє Кондратюка до Австралії

15 березня 2012, 17:45

Телепродюсер та шукач талантів Ігор Кондратюк збирається у подорож до Австралії. Такий екзотичний подарунок телеведучий отримав від дружини на день народження.

Про це пише "Live Story" з посиланням на "Факти".

14-го березня Кондратюк відсвяткував 50-річчя. Дружина Олександра подарувала йому подорож до Австралії.

"Вже котрий рік поспіль дружина дарує мені на день народження подорож. Ось і в цьому році 17-го березня ми полетимо з нею і сином Данилом на два тижні до Австралії", - розповів Ігор.


Традиція відзначати день народження за кордоном народилася випадково. Кілька років тому Кондратюк був в Лондоні разом з підопічною Наталкою Валевською, яка 14-го березня там давала концерт.

"Відтоді я і їжджу. Були з дружиною в Сінгапурі, Японії. Думаю, це найкращий подарунок, оскільки до матеріальних благ ставлюся досить спокійно ", - додав Кондратюк.

За словами телеведучого, якби подорожі коштували дешевше, а головне, були б ближче до України, він вибирався б за кордон набагато частіше.

"А тут один переліт до Австралії займе близько 20 годин. Туди треба летіти не менше, ніж на місяць, але це не для мене. На кого ж залишу "Караоке на Майдані"?" – пожартував телеведучий.

Фото з сайту Livestory.com.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів