Камерон Діаз підчепила Джуда Лоу?

16 березня 2012, 10:15

Подейкують, у акторській тусовці утворилася нова парочка.

Американська акторка Камерон Діаз та британець Джуд Лоу, які зіграли кохання в стрічці "Відпустка за обміном", зав’язали стосунки і в реальному житті.

Про це повідомляє "Contact Music" із посиланням на журнал "In Touch".

За сюжетом фільму, роман героїв Лоу та Діаз зав'язався після сексу сп'яна

За свідченням очевидця, зірки пристрасно голубилися на території розкішного лос-анджелеського готелю "Chateau Marmont", а потім усамітнилися в одному з бунгало.


"Коли хтось сказав: "Візьміть-но собі номер", вони послухалися", - каже свідок.

Він стверджує, що Камерон, абсолютно не криючись, цілувала Джуда.

Кажуть, що звести цих двох докупи ще торік намагалася їхня спільна подруга Гвінет Пелтроу, для цього вона спеціально притягла Діаз на спектакль до Лоу.

До слова, подейкують, що 39-річна Камерон стала дуже прискіплива щодо вибору ролей, і категорично не бажає грати жінок, старших за 40. Аби вона погодилася хоча б прочитати новий сценарій, її команда мусить спершу домогтися, щоб автори скорегували вік героїні.

Нагадаємо, донедавна власниця тугеньких грудей та любителька порно зустрічалася з бейсболістом Алексом Родрігесом. Іще їй приписували роман із репером P.Diddy.

Що ж до Лоу, то, остаточно проґавивши своє щастя в особі Сієнни Міллер, він буцімто впав в обійми екс-подружки, моделі Лілі Коул.

Кадр із фільму "Відпустка за обміном" з сайту imdb.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів