Брежнєва травмувалася у Таїланді

16 березня 2012, 11:40

Співачка та актриса Віра Брежнєва відчула на собі негативний бік знімального процесу. Екс-"ВІА-Гра" отримала травму плеча під час зйомок у Таїланді.

Про це пише "Комсомольська правда в Україні".

Брежнєва зараз перебуває на екзотичних островах, де знімається у фільмі разом з російським коміком Сергієм Свєтлаковим.

Вдень у Таїланді стоїть страшна спека, на сонці доходить до 40 градусів. Аби актори почувалися більш-менш нормально, на майданчику встановили тенти і вентилятори.


Віра отримала легку травму плеча на зйомках

Втім, на зйомках однієї зі сцен Віра Брежнєва отримала травму.

"Брежнєвій довелося кілька годин провести на відкритому сонці, навколо стовпа з Брежнєвою був розпалений вогонь - ритуальне багаття... У перервах між дублями вогонь гасили і приносили спеціальну гармату, яка подавала на актрису холодне повітря…" – розповідає учасник зйомок.

"Але хоча від сонця і вогню актрису вберегли, Віра все ж отримала травму плеча. В один з дублів не розрахували і Вірі занадто міцно перетягнули руку мотузками", - ділиться очевидець.

Хоча серйозної травми вдалося уникнути, протягом кількох днів актрисі робили спеціальний масаж плеча і руки, щоб минув біль і можна було зніматися.

Близькі актриси і сама Брежнєва відмовилися коментувати ситуацію. У компанії, яка продюсує фільм, також відмовилися від коментарів, сказавши лише, що всі учасники живі і здорові.

Фото "Комсомольської правди в Україні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів