Джорджа Клуні заарештували

16 березня 2012, 17:39

Американську кінозірку Джорджа Клуні, а також його батька Ніка заарештували у Вашингтоні. Актор очолював акцію протесту коло посольства Судану.

Про це повідомляє "TMZ".

Джорджа та Ніка Клуні в наручниках відвезли до поліційного відділку

Разом із Клуні, заарештували близько десяти осіб, серед них один конгресмен та лідери спільноти з боротьби за права людини.

Як повідомляє сайт "Kval.com" із посиланням на "Associated Press", перш ніж закувати активістів у наручники, їх тричі попереджали, щоби вони не перетинали поліцейської огорожі навколо посольства.

Клуні навіть радий, що опинився в буцегарні

"Вони протестували проти насильства, скоєного урядом Судану щодо власних безневинних чоловіків, жінок та дітей. Вони вимагали, щоб їм дозволили надати гуманітарну допомогу країні, перш ніж це перетвориться на найбільшу гуманітарну кризу в світі", - заявив речник актора.

Джерела, наближені до Клуні, повідомили, що Джордж навіть задоволений тим, що його арештували, бо це приверне ще більшу увагу до кризи.

Учасники акції звинувачують президента Судану, Омара аль-Башира, в тому, що він чинить перешкоди надходженню до країни їжі та допомоги.

Фото АР з сайту kval.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів