Меладзе почувається винним через Джанабаєву

20 березня 2012, 11:36

Співак Валерій Меладзе зізнався, що відчуває глибоку провину через роман з солісткою "ВІА Гри" Альбіною Джанабаєвою. Крім того, Валерію вже набрид шоу-бізнес та інтерес прихильників до його особистого життя.

Про це співак розповів в інтерв’ю журналу "ОК!", пише "Delfi.ua".

Хоча Меладзе категорично відмовляється коментувати свої стосунки з Джанабаєвою, він все ж зізнався, що почувається винним.

"Я все одно відчуваю глибоке почуття провини. І тому багато речей не складаються, і іноді я боюся, що і ніколи не складуться. Як би далеко ти не поїхав, все одно ти знаходишся на цій Земній кулі, де живуть люди, яким ти зробив дуже боляче", - розмито каже співак.


"Я не можу позбутися цих думок. Іноді прокидаюся і можу всю ніч про це думати і мучитися. І це, звичайно, важким випробуванням лягає на наші стосунки. Це псувало Альбіні життя і псує, і, загалом, якось так все... " - ділиться Валерій.

Меладзе мучиться через роман із Джанабаєвою

За словами Меладзе, він віддає перевагу мовчанню, аби не ображати обох своїх жінок – дружину та коханку.

"Мені набагато важливіше нічого не говорити і не ображати ні одну, ні іншу жінку. І мені набагато важливіше якомога довше приховувати все, що відбувається в моєму особистому житті, щоб не бачили, не знали і не читали про це мої діти", - зізнається Валерій.

Вочевидь, особисті переживання вплинули і на ставлення Меладзе до шоу-бізнесу взагалі.

"Я не є частиною шоу-бізнесу. Це він мене намагається зробити своєю частиною. Я є виробником", - наголошує співак.

Артист вважає, що зараз людям нецікаво слухати музику і купувати альбоми. Їм важливіше знати, що відбувається в особистому житті їхніх кумирів.

Тому Валерій вирішив максимально скоротити свої появи на світських заходах.

"Мені все менше і менше хочеться з'являтися на якихось зйомках в музичному просторі. Я все більше і більше відчуваю, що мені дискомфортно в шоу-бізнесі, в тому, на що він зараз перетворився", - пояснив Меладзе.

Нагадаємо, у 2009-му році казали, що Валерій йде від дружини до Альбіни Джанабаєвої після 20-ти років шлюбу. Але пізніше дружина співака заперечила ці чутки. До речі, батьком сина Джанабаєвої є саме Валерій Меладзе.

Фото з сайту Delfi.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів