Сумська та Прокаєва об'єдналися проти насилля

21 березня 2012, 12:12

Актриса Наталя Сумська та колишня модель Влада Прокаєва вирішили навчити дівчат боротися з насиллям.

Поштовхом до цього рішення стали жорстока подія на Миколаївщині, де три хлопця зґвалтували та підпалили заживо 19-річну дівчину.

Про це пише "Дуся".

Днями стартував соціальний проект "Я – Берегиня", який проводить фонд Влади Прокаєвої. Метою проекту є допомога дівчатам з малозабезпечених та багатодітних сімей.


За задумом, різного роду фахівці, педагоги, а також зірки театру, кіно і музики вчитимуть молодь та даватимуть їм життєві поради.

Однією з гостей прес-конференції стосовно відкриття проекту була актриса Наталія Сумська.

Наталя та Влада хочуть навчити дівчат, як боротися з насиллям

Сумська висловила готовність підтримати проект і навчити дівчат життєвої мудрості.

"Сьогодні, думаю, що у багатьох з нас кричить душа за ту нещасну 19-річну дівчинку. Не хочеться говорити, що краса її вже згасла... Не дай Боже опинитися в її ситуації комусь із дівчаток, яких ми виховуємо, цілуємо, обіймаємо", - розпочала свою промову Наталя.

"Найжахливіше для матері, коли якийсь негідник так чинить з її ненаглядною дитиною, розправляється так, як з цією дівчинкою Оксаною. Я готова зробити все, що від мене залежить, розповісти про те, як уберегти себе, як не потрапляти в такі ситуації, передати свої найкращі пориви, думки та досвід дівчаткам цього проекту", - заявила актриса.

Окрім Сумської, у відкритті проекту взяли участь гурт "Пара Нормальных" та молода співачка Маша Собко.

Фото Фонду Влади Прокаєвої з сайту "Дуся"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів