Звєрєв хотів сексу з Лолітою

26 березня 2012, 14:45

Гламурний російський стиліст Сергій Звєрєв зізнався, що на початку своєї кар’єри у Москві жив поруч зі співачкою Лолітою. Модний цирульник заявив, що хотів затягти Мілявську у ліжко.

Про це Звєрєв розповів Каті Осадчій у телепрограмі "Світське життя".

48-річний стиліст-перукар жив в одному будинку з Лолітою. Сергій навіть мав намір зав’язати стосунки зі співачкою .

Шоумен розповів, як вони зустрілися на ринку та з'ясували, що сусіди. Відтоді Лола частенько годувала Сергія борщами.


Втім, Звєрєву сусідської дружби було замало і він вирішив діяти.

"Лола була моя перша любов, така зіркова. Мучився, як це зробити... Ну як підійдеш і скажеш: Лола пішли з тобою там…шшш…. Я ж так не можу. Я ж не був таким нахабним, як тепер. Це зараз я можу покликати, і зранку не пам’ятати, хто це був. А тоді я дуже хвилювався", - розповів Сергій.

Зі Звєрєва та Лоліти могла б вийти непогана пара

"У нас таке кохання було, як мені здавалось, взаємне. Якось ми зустрілись і я їй кажу: "Лола, ти що сьогодні робиш? Давай я в гості зайду... Пізніше....". А вона: "Ой, давай". Я думаю, щось вона так погодилась одразу, щось тут не те. У мене мозку вистачило у неї спитати, чи вдома хтось буде. А вона: "Звичайно, всі будуть", - згадав скандальний перукар.

Відтоді минуло багато років, і зараз зірки вже не ходять одне до одного в гості. Хіба що зустрічаються інколи в аеропорту.

"Я дивлюсь, якась шуба, стрижена норка і носки стирчать вовняні, і шматок волосся стирчить.. Я думаю: Що за бомжиха? Головне – місць і так нема, а ця ще спить, кінь. А потім шуба відкривається, нам вже треба йти, а це виявилося Лола", - розповів про зустріч з Лолітою Звєрєв.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів