Лоліта розповіла про стосунки її дочки з вітчимом

2 листопада 2011, 13:45

Епатажна зірка російської естради Лоліта розповіла про стосунки своєї дочки з вітчимом Дмитром Івановим. Співачка запевнила, що у їхній родині все чудово, а чутки про сварки – лише вигадки Інтернету.

Про це пише "E-motion".

Лоліта розповіла, що її донька Єва чудово ладнає з новим чоловіком Мілявської. Втім, і сама співачка начебто має гарні стосунки з Дмитром.

"У них чудові стосунки. Це все вигадки Інтернету. Насправді у нас ніколи не було серйозних сварок. Ми чудово ладнаємо з ним, зокрема і щодо дочки", - заявила Лоліта.


Лоліта вже не приховує доньку від ЗМІ

До слова, Мілявська тільки недавно почала виходити в світ з дочкою. Співачка пояснила це тим, що Єва не любить гучної музики та зайвої уваги до себе.

"Насправді, я її не ховаю, просто моя дочка категорично не любить гучної музики. Якщо вона з'являється зі мною на концертах, то весь час проводить за лаштунками... Жахливо не любить концертний галас. Насправді, це нормально для дитини її віку", - запевнила Лола.

"Вдома у нас тиша, телевізор на півзвуку. Найголовніше, щоб Єві було добре й затишно", - зауважила зіркова матуся.

Крім того, Лоліта зазначила, що її донька слухає "хорошу музику".

"Ви знаєте, вона слухає мою музику, але ще їй дуже подобається Філіп Кіркоров і ще вона захоплюється Тамарою Гвердцителі. У нас взагалі старорежимна сім'я…", - розповіла співачка.

Нагадаємо, дочка Єва народилася у Лоліти під час стосунків з шоуменом Олександром Цекало. А 36-річний тенісист Дмитро Іванов став п’ятим чоловіком 47-річної Мілявської.

Фото "Экспресс-газета"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів