Духівництво Лаври благословило Прокаєву

30 березня 2012, 11:04

Екс-модель Влада Литовченко-Прокаєва все ж таки має шанс отримати офіційну посаду у Києво-Печерському заповіднику. До того ж, настоятель монастиря вже благословив зірку "Playboy".

Про це пише "ТСН. Особливе".

Як повідомляв ТаблоID раніше, гендиректор Лаври начебто призначила Владу Прокаєву своїм заступником. Втім, сама екс-модель спростувала цю інформацію.

І хоча Прокаєва зараз працює у Лаврі позаштатно, їй обіцяють знайти місце у керівній структурі заповідника.


Директорка Києво-Печерської лаври Вікторія Ліснича буцімто підшукує вакантне місце, аби Прокаєва офіційно займалася зв’язками із громадськістю та закордонними зв'язками. Крім того, Влада вже навіть має свій кабінет.

"Ця людина мені допомагає, на безоплатній основі. Якщо красива, розумна людина і вона професійна, а я бачу, що вона така є. Я бачу, що людина приходить на роботу, людина, яка досягла в житті високого рівня і вона сидить в буквально маленькому кабінеті, і вона сидить і напрацьовує програми", - розповідає про Владу директорка Лаври.

Для Прокаєвої підшукують місце у Лаврі

"Стосовно Влади Володимирівни в мене найкращі, знаєте, коментарі. І найкраще те, що людина дійсно дуже багато зробила для заповідника на безоплатній основі", - зазначає Ліснича.

Цікаво, що навіть модельне минуле Прокаєвої не турбує духівництво заповідника. Адже її вже благословив настоятель монастиря, владика Павло.

Нагадаємо, 27-го березня ТаблоID, спираючись на власні джерела, повідомив, що Владу Прокаєву начебто призначили заступником директора Києво-Печерського заповідника. Втім, 29-го березня Прокаєва спростувала цю інформацію, заявивши, що просто бере участь у проектах Лаври.

Фото "Delfi.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів