Сальма Хайєк впала в депресію через прищі

2 квітня 2012, 10:38

Мексиканська актриса Сальма Хайєк розповіла, як потерпала від акне та зайвих кілограмів.

У 25 років зірка поринула в тяжку депресію та заледве могла дивитися на себе в дзеркало.

Про це вона розповіла журналові "Lucky", повідомляє "Contact Music".

"У мене було акне. І було настільки погано, що це занурило мене в тяжку, тяжку депресію. Я не могла вийти з дому, я прокидалася вранці та лежала, та торкалася свого обличчя перш ніж устати, просто щоб підготуватися до того, щоб глянути в дзеркало", - згадує акторка.


"Наступна стадія такої депресії пов’язана з їжею: надто мало або надто багато. Здогадайтеся, що я робила? Хочу сказати, я була товста та в висипі, я не могла вийти з дому та не могла платити за помешкання", - зізнається Хайєк.

Рятівником зірки тоді став режисер Альфонсо Куарон, який допоміг їй узяти себе в руки та переконав звернутися за допомогою.

45-річна Хайєк зізнається, смачно попоїсти вона любить і досі, хоча це й не йде на користь її фігурі.

"Я люблю їсти. Я завжди на межі, у тому, скільки мені можна з’їсти, щоб не виглядати надто – ви розумієте. З’їдаю щось солоне та від цього мені кортить чогось солодкого. З’їдаю щось солодке, а тоді хочу солоного. Фізичні вправи – це не моє, хоча я їх і роблю", - говорить Сальма.

Якщо говорити про самодисципліну, то Хайєк заздрить Демі Мур. Акторка переконана, її подружка, яка переживає тяжкий розрив із чоловіком Ештоном Катчером, незабаром повернеться до форми.

"Вона – джерело натхнення для всіх жінок", - каже Хаєк.

Нагадаємо, раніше акторка розповідала, як у дитинстві випрошувала в Господа собі великих цицьок, а бабця голила її налисо.

Фото Reuters з сайту "The Times Of India"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів