Сальма Хайєк була лисою та кохалася з Бандерасом

17 серпня 2011, 11:26

Актриса Сальма Хайєк знялася для вересневої обкладинки журналу "Allure".

Позуючи відомому фотографу Маріо Тестіно, 44-річна зірка розповіла про те, що секрет сексуальності криється у підборах, про те, як важко їй було кохатися з Антоніо Бандерасом, та про те, як її налисо голила бабуся.

Фрагменти її інтерв'ю представляє сайт "Allure.com".

"Як жінка, коли тобі 40, у тому, що стосується сексуальності, ти більш невимушена. Ти більше впевнена в цьому. Так і має бути. Як що ти – дівчина, яка не вміє ходити на підборах, то байдуже, наскільки ти вродлива. Якщо ти виглядаєш, наче поранена в ногу курка, це не буде сексуально", - запевняє зірка.


На запитання, яка частина її тіла змінилася на гірше за останні десять років, Хайєк сміється та щиро відказує: "Мої цицьки".

"До слова, вони непогані. Я на них не скаржуся", - зауважує вона.

За 10 років груди Хайєк погіршали, але вона не скаржиться

На думку Хайєк, битва за збереження молодості – це право кожної жінки, проте до певної межі. Нині ж надмірна "пластика" стала "уніформою покоління", між тим сама лише відсутність зморшок – це не завжди красиво, як зазначає актриса.

Власну лінію засобів догляду за обличчям "Nuance" Хайєк певною мірою присвятила своїй бабусі, яка була косметологом та "тренувалася" на своїх рідних.

"Вона почала працювати над моєю шкірою, коли мені було 12 чи 13 Я ніколи не вмивала обличчя милом. Одного разу вона поголила нам голови та мастила яйцем й усяким таким. Але я маю віддати їй належне – в мене чудове волосся", - визнає Сальма.

Тепер у це важко повірити, але колись давно красуню брали на кпини через її зовнішність, успадковану від батька.

"Мене дражнили через те, що я надто низенька, або через те, що надто смаглява. Вам може здатися, що в Мексиці це щось звичайне, але мене справді дражнили", - пригадує зірка.

Справжню популярність Хайєк приніс фільм 1995-го року "Відчайдушний" ("Desperado"). Одначе любовна сцена з актором Антоніо Бандерасом, яку планувалося відзняти за годину, тоді розтяглася на цілих вісім.

"Я не ексгібіціоністка. Це було вперше, тож було дуже важко", - пригадує вона.

У перервах під час фотосесії актриса продемонструвала фото їхньої з бізнесменом Франсуа-Анрі Піно доньки Валентини Паломи.

Малій незабаром виповниться 4 роки, а вона вже балакає трьома мовами – англійською, французькою та іспанською.

Нагадаємо, нещодавно у дівчинки знайшовся братик Августін Джеймс, якого її тато зробив моделі Лінді Євангелісті. Імовірно, на цього малюка з сімейної скарбнички незабаром ітиме по 46 тисяч доларів щомісяця.

Фото з сайту "Allure.com"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів