Фагот став піратом, а Кондратюк - Дарвіном

5 квітня 2012, 10:48

Телеведучий Ігор Кондратюк дебютував у великому кіно. Головний шукач талантів країни озвучив одного з героїв мультфільму про піратів.

Компанію Кондратюку склав музикант Олег "Фагот" Михайлюта, голосом якого говорить головний мультяшний персонаж.

За три тижні українські глядачі зможуть подивитися анімаційну комедію "Пірати! Банда невдах", пише "Медіаняня".

Голосом Кондратюка в мультику говорить вчений на ім'я Дарвін.


"Досі мені доводилося лише робити так звану закадрову начитку у своїх програмах "Караоке на Майдані" та "Шанс". Тому під час роботи виникли певні труднощі..." - розповідає телеведучий.

"...Я ж не звик говорити "з чужих вуст"! Але в підсумку зрозумів: коли твоїми текстами керує режисер, може вийти навіть краще, ніж коли говориш сам - я ж не актор, і цим нехитрим премудростям мене ніколи не вчили. А в цілому, мені сподобалося, цікавий експеримент", - зізнався Кондратюк.

Для Кондратюка такий досвід був першим

За словами Ігоря, він задоволений своїм героєм.

"Я, на сьогоднішній день - єдиний з кандидатів біологічних наук, голосом якого говорить сам автор теорії еволюції (досить спірної, скажу я вам). Тому я намагався підійти відповідально, хоча це мультфільм, де в першу чергу потрібно давати веселі інтонації", - зауважив Кодратюк.

"Це значить, що в разі невдалого дубляжу я буду схильний нещадній критиці (сміється). Мої діти з нетерпінням чекають можливості зробити батькові зауваження. І до речі, ми завжди віддаємо перевагу українським звуковим доріжкам на DVD", - підсумував телеведучий.

Також Ігор зізнався, що в його домашній колекції зібрані усі мультфільми останніх семи років.

Цікаво, що на роль головного пірата у мультфільмі покликали лідера гурту "Танок на майдані Конго" Олега Михайлюту.

Фаготу дісталася головна роль

Музикант, як відомо, озвучив Джека Горобця у "Пірати Карибського моря", а тому може вважатися докою у справі дублювання піратів.

"Капітан Пірат - дуже трепетний і вишуканий, щоб порівнювати його з Горобцем. Але мені було цікаво вжитися в цей образ", - сказав музикант.

"Протягом усього фільму Капітан демонструє так звану піратську агресивність, але в той же час відчуває дуже ніжні, майже батьківські почуття до коханої пташки... Загалом, він дуже різний. І тому - дуже цікавий", - розповів Фагот.

До слова, результат роботи Кондратюка, Фагота та інших "голосів" можна буде побачити з 26-го квітня.

Фото прес-служби "B&H Film Distribution" з сайту "Медіаняня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів