Справу проти зятя Блохіна не порушили

5 квітня 2012, 18:47

Міліція поки не порушувала кримінальної справи за фактом інциденту між зятем Олега Блохіна Сергієм Ларькіним та пішоходом Андрієм Пясецьким.

Про це в коментарі "Українській правді. Київ" сказав начальник відділу зв'язків з громадськістю київської міліції Ігор Михалко.

"Вчора (4 квітня) було непорозуміння, де кореспондент дає, що кримінальна справа порушена. Справа не порушена. Ніякої кримінальної справи не може бути порушено до прийняття такого рішення відповідно до чинного законодавства", - сказав він.

Михалко додав, наразі триває перевірка, опитуються свідки, з'ясовуються всі обставини і тільки після цього може бути прийняття рішення про порушення справи.


"Коли мене журналіст запитав, що за це може бути, я сказав: може бути стаття за хуліганство. А вони написали, що порушена кримінальні справа. Насправді зараз триває перевірка", - сказав він.

У справі репера Ларсона триває перевірка

Михалко наголосив, що наразі стало відомо, що потерпілий Андрій Пясецький відмовився від судово-медичної експертизи у день інциденту.

"Він відмовився, а наступного дня, 4 квітня, він пішов самостійно в лікарню, і з'ясувалося, що він з синцем, побитий, з переломами. Так що тепер усі обставини з'ясовуються. Якщо пройшла доба… Якщо проходить ніч, то ви ж розумієте, за ніч з людиною може все статися", - сказав начальник відділу зв'язків з громадськістю київської міліції.

Він наголосив, що перевірка, згідно з законом, триватиме 10 днів. Наразі у міліції є заява Пясецького. А от зустрічної заяви від Ларькіна немає. За словами Михалка, йому не відомо, чи вже допитали Ларькіна.

"Справу може бути порушено за статтею 296, пункт 1 (хуліганство)", - підсумував він.

Як відомо, 3-го квітня близько 17.50 стався інцидент між Пясецьким та репером Ларсоном (Сергій Ларькін), який їхав на своєму авто. За словами очевидців, репер вдарив хлопця в обличчя.

Ларсон стверджує, що лише відштовхнув Андрія. Мовляв, той показав йому "фак", і це його обурило.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів