Лобода: Найлегше виїхати на своїй сексуальності

9 квітня 2012, 17:09

Співачка Світлана Лобода зізнається, що не в захваті від свого минулого. Артистці не подобаються свої перші кліпи та стиль на початку кар’єри. Але вона наголошує, що постійно розвивається та вдосконалює себе.

Про це Свєта розповіла в інтерв'ю "Комсомольській правді в Україні".

За словами Лободи, вона змінилася саме після народження доньки.

"Я розумію, що зробила в своєму розвитку багато помилок. Можливо, через неправильних людей, які скеровували мене не туди. Моє внутрішнє "я" завжди говорило, що мені не близькі шорти і ботфорти - це не моя історія. Після пологів я багато чого в собі переглянула", - поділилася співачка.


"Безумовно, на початку шляху найлегший спосіб - надіти коротку сукню і виїхати на власній сексуальності. Але в цьому немає нічого видатного. Якщо вчасно не зупинитися - це шлях в нікуди. Зараз я дивлюся свої старі кліпи, примружує: мені не подобається", - зізналася Світлана.

На думку співачки, якщо ти бачиш власні помилки, значить ти змінюєшся на краще.

Зараз Лобода, яка нещодавно знялася у короткометражці, бере уроки акторської майстерності. Це надає їй "внутрішнього наповнення".

"Хочу провести через все шоу драматичну нитку, зіграти його. Я постійно витрачаю час на самовдосконалення - займаюсь вокалом, сценмовою, хочу зайнятися ораторським мистецтвом, щоб правильно доносити свою думку до глядача. Беру уроки гри на гітарі", - зазначила Лобода.

"Мені подобається бути весь час в роботі, мені подобається розвиток. Якщо я зупинюся, це буде кінець", - підкреслила "любителька трусів як у Тіни Кароль".

Фото з офіційного сайту Лободи

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів