Архітектори розповіли про замок Галкіна та Пугачової. ФОТО

12 квітня 2012, 12:06

Російський гуморист Максим Галкін майже 7 років будував замок своє мрії у селі Грязь. Кажуть, маєток у 3 тисячі квадратних метрів обійшовся Максу в 10 мільйонів доларів.

Архітектори, які проектували та декорували замок, розповіли подробиці "Комсомольській правді в Україні".

За словами архітекторів, через неправдиві чутки у пресі про помешкання Галкіна вони вирішили самі розповісти про зіркове житло.

"Максим розповів нам, що замок йому наснився. Він з дитинства мріяв про замок. Але насправді зважився він на це будівництво після того, як побачив конкретне місце - пагорб в селі Грязь. І як він нам розповідав: "Чомусь на цьому місці я уявив тільки замок!" – розповідають архітектори.


Любовне "гніздечко" Примадонни та Галкіна у селищі Грязь

"З самого початку Максим, напевно, навіть не смів думати, що там буде жити Алла Борисівна. Але коли вона з'явилася в цьому замку, будинок відразу змінився на краще. Максим одразу нам сказав, що в замку мають бути кімнати для гостей і друзів. Але ми не розраховували, що він буде таким величезним! Максим в якийсь момент сам був шокований розмірами свого маєтку", - зазначають архітектори.

Крім того, за словами творців замку, у будівлі є потаємні кімнати та всілякі "приколи".

"Максиму одразу сподобалася ця ідея. Це ж чудово: з однієї кімнати можна потрапити прямо в протилежне крило. Або в потаємну комірчину", - зауважують архітектори.

Також у замку зіркового подружжя є дитяча кімната. Але вона поки не обставлена, бо Максим боїться наврочити.

"Є басейн. Він декорований в китайському стилі, знаходиться в окремій будівлі, куди можна потрапити тільки через підземний хід. При басейні - SPA-центр", - кажуть архітектори.

Цікаво, що Пугачова дуже захопилася декоруванням замку. Як тільки Максим їде на гастролі, вона йому готує сюрпризи - щось купує нове в будинок.

"У Алли Борисівни не одна кімната в замку. У неї є своє окреме крило. Як у справжньої королеви. Покої Пугачової виконані в дуже ніжних, пастельних тонах", - зазначають архітектори.

Вони також розповіли, що у замку є дві кухні і немає кухаря. Адже Примадонна готує сама і полюбляє годувати свого чоловіка.

У замку Галкіна дві кухні: одна для персоналу, а інша парадно-робоча

Нагадаємо, 23-го грудня 2011-го року Пугачова з Галкіним стали офіційним подружжям.

Фото з архіву архітекторів та стоп-кадр з відео на сайті "Комсомольської правди в Україні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів