Ургант відправляв дружину на мітинги

12 квітня 2012, 13:45

Російський телеведучий та актор Іван Ургант раніше навіть не підозрював, що працюватиме на телебаченні. Так само він не очікував, що однокласниця стане його дружиною.

Про свою родину та деякі подробиці життя Ургант розповів виданню "7 Дней".

Іван зізнався, що у 18 років навіть не думав про телекар'єру. Також він не очікував, що одружиться з давньою подругою.

"Я не підозрював, що буду працювати на телебаченні... А ще, якщо б мені сказали, хто буде моєю дружиною, я б розреготався. З Наталкою ми були однокласниками. І в 15 років літали в Америку, в Колорадо. Це була така шкільна поїздка за обміном. Тож весільну подорож ми здійснили за 13 років до весілля", - розповів Ургант.


Однокласниця Івана, Наталя Кінадзе стала його дружиною

Іван, який зараз є одним з найдорожчих шоуменів Росії, насправді, досить сімейна людина.

"Люблю вечорами вечеряти з сім'єю. Дуже люблю дивитися кіно по вечорах. Причому як в кінотеатрі, так і вдома", - зазначив Іван.

Іван не підозрював, що стане телезіркою

До того ж, 4-річна донька Урганта Ніна дивує татка своїми вміннями. Дівчинка вже навчилася читати.

"Вже прочитала мені "Мцирі" Лермонтова. От як тільки навчилася читати, перше, що прочитала, - "Мцирі" Лермонтова. Потім перейшла відразу на його біографію та історію дуелі з Мартиновим. Але я сказав: "Ти, якщо можна, читай це комусь іншому. А я поки піду й прийму хвойну ванну, щоб заспокоїти нерви", - жартує шоумен.

А що ж до останніх політичних подій в Росії, то Іван має власний погляд на все це.

"Вся ця історія з активізацією політичного життя в Росії здалася мені вкрай цікавою. Я на мітинги не ходив, але ходила моя дружина і ще величезна кількість моїх знайомих. Усім було цікаво", - сказав телеведучий.

За Урганта на мітинги ходила дружина Наталя

"Можливо, людям не вистачає простого людського спілкування? Втомилися від Інтернету, потрібен особистий контакт? Переконаний! Усім бракує особистого спілкування, очі в очі. І мені не вистачає. А ще - вільного часу, гарної погоди", - зазначив Ургант.

Нагадаємо, Наталя Кікнадзе є другою офіційною дружиною Івана. Першою дружиною шоумена була Каріна Ургант. Також Іван прожив 5 років у цивільному шлюбі з Тетяною Ґеворкян.

Фото "7 Дней", "Папарацци" та "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів