Дочка Путіна не збирається заміж за корейця

24 квітня 2012, 13:21

Син південнокорейського адмірала Юн Йонг Гу спростував чутки про майбутнє весілля з донькою новообраного російського президента Володимира Путіна Катериною.

Молоді люди вже давно не зустрічаються, пише "Newsru.com" з посиланням на "The Chosun Ilbo".

За словами 28-річного Юн Йонг Гу, вони з Катериною припинили стосунки півтора року тому. Саме тоді з'явилися перші чутки про одруження пари.

Але, за деякими даними, 26-річна дочка Путіна нещодавно побувала в Південній Кореї. Дівчина поїхала з країни минулої п’ятниці.


Як зазначає видання із посиланням на західну пресу, нещодавно чутки про весілля Путіної з корейцем з'явилися знову.

Американські ЗМІ, наприклад, писали, що наприкінці минулого тижня молодий чоловік нібито полетів в Москву для підготовки весілля. Причому його начебто супроводжував російський охоронець.

До речі, про шлюбні плани Катерини та Юна Йонг Гу південнокорейська преса вперше повідомили ще восени 2010-го року.

Володимир Путін задля безпеки ретельно приховує зовнішність своїх дочок. Тож невідомо, чи ця дівчина справді є Катериною Путіною

Однак щойно інформація про це заповнила російські ЗМІ, прес-секретар Путіна припинив усі спекуляції з цього приводу.

Юн теж спростував чутки про весілля і розповів, як познайомився з Катею в липні 1997-го року на дискотеці у міжнародній школі в Москві.

"Це був простий збіг. Я прийшов туди з братом, щоб розважитися, а Катя та її сестра заговорили з нами першими. Спочатку я не знав, що вона дочка Путіна", - згадує кореєць.

У період знайомства пари батько юнака адмірал Юн Йонг Гу був військовим аташе в корейському посольстві в Москві.

Пізніше молодий чоловік поїхав вчитися в США. Вони з Катериною почали рідше бачитися, але продовжували спілкування в Інтернеті і по телефону.

Деякі джерела повідомляли, що нібито сам Путін зустрічався особисто з молодим південнокорейцем і просив його не говорити про особисте життя своєї родини.

До слова, у 2009-му році подейкували, що Путін видав Катю заміж за сина міністра оборони Росії.

Нагадаємо, Володимир Путін має двох дочок - 27-річну Марію та 26-річну Катерину. У 2008-му році Марію бачили на прогулянці разом з батьками.

Фото з сайту Newsru.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів