Замість Кабаєвої Путін пішов на променад із білявкою. ФОТО

12 червня 2008, 16:50

Попри те, що на початок літо було "заплановане" міфічне весілля тоді ще президента Росії Володимира Путіна та олімпійської чемпіонки Аліни Кабаєвої, Путін показав іншу свою дівчину.

Так, нещодавно на люди вперше з‘явилася одна з дочок нинішнього прем‘єра Росії Путіна - Марія 1985-го року народження.

Дочок Путіна ніхто в обличчя особливо не знає. Екс-президентських дочок Марію та Катерину (1986 року народження) бачили всього лише раз.

Екс-президент Росії Володимир Путін з дружиною та дочкою Машею

Тоді, кілька років тому, вийшла невеличка книга про їхнього батька. На знімках у книзі видно малих білявих дівчат з бантами на голові.

Вперше дочки Путіна мигцем з'явилися на людях улітку 2004 року, під час здачі вступних іспитів у Санкт-Петербурзький державний університет. Марія Путіна була зарахована на денне відділення біолого-ґрунтового факультету.

За повідомленнями пітерської преси, відтоді жодна з дочок Володимира Володимировича так і не з'явилася у стінах університету.

 Марія Путіна

Після цього газета "The International Herald Tribune" писала про те, що Маша Путіна вийшла заміж на грецькому острові Санторін 11-го червня 2005 року. Церемонія одруження нібито пройшла у православному соборі у місті Фіре.

Молодша дочка Путіна Катерина, за словами незалежного російського політолога Станіслава Бєлковського, постійно проживає у німецькому Мюнхені.

За матеріалами "Форума"

Фото з on-line щоденника "Идіотъ" та www.topnews.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів