Лорак видерлась в зірки завдяки брату

25 квітня 2012, 17:14

Співачка Ані Лорак зізналася, що досягла успіху завдяки своєму загиблому брату. Він дуже хотів, аби дівчина стала успішною. Однак не дожив до миті її слави.

Про це Кароліна згадала в інтерв’ю газеті "Теленеделя".

Співачка вважає, що якби у дитинстві все склалося інакше, вона б не досягла слави та успіху.

Але єдине, з чим вона не може змиритися – це загибель рідного брата.


"Коли мені було дев'ять, на війні в Афганістані загинув мій старший брат. Та єдина в ті давні роки людина, якій було до мене небайдуже. Він захищав мене, піклувався. Навіть суконьку міг попрасувати, щоб піти зі мною гуляти", - згадує Лорак.

"Він мріяв зробити моє життя іншим - не убогим, коли нема що їсти і носити. Це в пам'ять про нього я все-таки видерлась. Але відтоді я здатна оцінити те, що у мене є і ця чашка, і цей шматок хліба", - каже співачка.

Лорак сумує за рідним братом

Як відомо, після брата головним чоловіком в житті Кароліни став її продюсер Юрій Фальоса.

А після закінчення контракту з Фальосою, у житті співачки з'явився інший чоловік.

"Пам'ятаю 2007-й - період, коли у мене закінчилися контракти і мені довелося зі співачки, роботу якої раніше організовував продюсер, перетворюватися на самостійну артистку. І в мене був справжній страх перед майбутнім. Приблизно в той час я познайомилася з Муратом", - розповідає Кароліна.

"Говорила йому: "Не знаю, що буде далі. Я розумію, треба рухатися вперед. Але з ким? Де шукати людину?" А він так спокійно сказав: "Навіщо тобі? Хто тобі потрібен? Ти сама пишеш пісні, сама їх співаєш. Ніхто не зможе дати тобі те, чого в тебе немає. Просто повір у свої сили, склади план дій - і не бійся йти вперед", - ділиться Лорак.

Нагадаємо, 15-го серпня 2009-го року Ані Лорак вийшла заміж за Мурата Налчаджиоглу. А в червні 2011-го співачка вперше стала мамою.

Фото газети "Теленеделя"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів