Йохансон знудилася від власної сексуальності

27 квітня 2012, 13:33

Американська акторка Скарлетт Йохансон вважає, що її сексуальність – то просто побічний продукт того, що вона "фігуриста", і взагалі їй від цієї теми нудно.

Про це пише "Daily Mirror".

На запитання журналістів, якої вона думки про свою сексуальну зовнішність, актриса відказала: "Гадаю, це просто побічний продукт того, що я фігуриста".

"Я ніколи про це не думаю, лише коли мене постійно питають в інтерв’ю про сексуальність. Мені справді нічого сказати про цю штуку, бо це так нудно", - зізналася Скарлетт.


Персонажеві коміксів Чорній удові, яку Йохансон грає в свіжій стрічці "Месники", показної сексуальності також не бракує. Актриса спершу вагалася, чи братися їй за цю роль.

"Ці персонажі (зазвичай) такі тупі, а я не хочу брати в цьому участь. Але моя героїня, Чорна вдова, має темне минуле, чому не зробити акцент на цьому?", - зазначила Йохансон.

Нагадаємо, особисте життя білявки, яка торік пережила розлучення, нарешті налагодилося. Після низки коротких пригод із різними зірковими чоловіками Скарлетт зав’язала міцні стосунки з рекламістом Нейтом Тейлором.

Кадр із фільму "Месники" з сайту "Internet Movie Data Base"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів