Бадоєви мають нерухомість в Туреччині

30 квітня 2012, 14:37

Режисер Алан Бадоєв разом з дружиною та дітьми живе в орендованій квартирі в Києві. А ось відпочивати родина їздить до власного помешкання у Туреччині.

Про це Жанна Бадоєва розповіла "Gazeta.ua".

Подружжя Бадоєвих у своїй київській квартирі вже кілька років робить ремонт. Тому зараз вони винаймають квартиру у центрі міста.

"Зараз орендуємо квартиру, бо в своїй ремонт. Він поки на жодній стадії, бо ми з Аланом працюємо. Зробимо - зробимо. Тим більше, половину свого часу нас вдома нема. Це погано, але поки так. Тому зараз ми знімаємо 4-кімнатну квартиру на Богдана Хмельницького. Дуже зручно, бо школа у трьох хвилинах від будинку", - розповідає Жанна.


"Сусідів не знаю, але ми вітаємось. В орендованій квартирі спальню облаштувала як свою. Повісила білі штори, накупила білої постільної білизни. Мама не розуміє: подарувала нам коричневу. Я взяла і кажу: "Дякую. В нову квартиру", - ділиться телеведуча.

Жанна ніяк не може закінчити ремонт у власній квартирі

Крім того, Бадоєви мають будиночок у Туреччині, куди часто їздять відпочивати.

"Купили його п'ять років тому в місті Фетхіє. Це колишня грецька колонія, несхожа на інші турецькі міста. Будинок - на п'ять кімнат із великою терасою та 100-метровим басейном на березі моря", - описує помешкання Жанна.

"Люблю прокидатися о 6 ранку, коли всі ще сплять, брати каву і йти плавати. Пропливаю кругів з чотири і діти з балкону кричать: "Мама, мама, мама", і кайф закінчується. Буваємо там на всіх шкільних канікулах. В лютому вже +20, а навесні можна загоряти біля басейну", - зазначає Бадоєва.

Фото піар-служби з сайту "Gazeta.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів