Чоловік Сальми Хайєк порадив коханці аборт

4 травня 2012, 14:10

Французький бізнесмен та чоловік акторки Сальми Хайєк Франсуа-Анрі Піно не хотів народження сина від коханки Лінди Євангелісти та радив їй зробити аборт.

Із такої гучної заяви в середу розпочалася їхня битва за аліменти в Суді з сімейних справ Манхеттену.

Про це пише "Contact Music ".

Франсуа-Анрі Піно радив Лінді Євангелісті зробити аборт

Як повідомив судові адвокат 46-річної Лінди, коли його клієнтка з’ясувала, що чекає дитину, то Піно рекомендував їй перервати вагітність.


Багатій "чітко дав зрозуміти, що не має найменшого бажання" опікуватися сином, і Євангеліста б із радістю ростила малого Августіна сама, якби її фінансова ситуація не змінилася, коли завершився вигідний контракт із "L'Oréal".

"Вона (Лінда) не має наміру повісити на містера Піно свій власний спосіб життя. Вона хоче, щоб рівень життя Августіна лишився таким, яким був досі", - наголосив представник супермоделі.

Офіційно Піно лишається із Сальмою Хайєк

Зі свого боку 49-річний Піно заявив, що до прийняття рішення, лишати дитину або ні, він залучений не був. Водночас його адвокат назвав фінансові вимоги позивачки "смішними".

Нагадаємо, до суду з приводу аліментів Євангеліста звернулася минулого літа. Супермодель хоче, щоби колишній виплачував 46 тисяч доларів щомісяця на утримання їхнього 5-річного сина. На її думку, хлопчик конче потребує озброєної охорони та цілодобової няні.

Як відомо, син Лінди Євангелісти з’явився на світ у 2006-му році, а в 2007-му донечку народила акторка Сальма Хайєк, нині вже законна дружина Піно.

Фото Reuters та з сайту "National Post"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів