Принц Гаррі зійшовся з колишньою?

7 травня 2012, 10:20

Подейкують, у життя британського принца Гаррі знов увійшла його колишня подружка, Челсі Дейві – і це вже вчетверте за семирічну історію їхніх взаємин.

Останнім часом парочка частенько проводить час разом, хоча й намагається не афішувати свого примирення.

Про це пише "The Daily Mail".

Принца Гаррі не відпускає старе кохання?

"Вони зустрічалися в друзів та на приватних домашніх вечірках. Останні три тижні Челсі бачилася з Гаррі, але вона не дуже хоче про це говорити. Вона дуже сором’язлива", - поділилося джерело.


"Схоже, це стосунки без зобов’язань. Правда в тім, що їх завжди тягло одне до одного, і насправді вони так одне одного й не розлюбили", - додав інформатор.

Зі слів інформатора, як Гаррі, так і Челсі не називають те, що між ними відбувається зараз, офіційним примиренням.

Нагадаємо, востаннє молоді люди розбіглися невдовзі після весілля принца Вільяма та Кейт Міддлтон. Челсі, надивившись на те, як воно, бути принцовою нареченою, збагнула, що це не для неї.

Спіймавши облизня, принц пустився берега, відривався на вечірках та впадав за красунями. Зокрема йому приписували романи з моделлю Флоренс Браденелл-Брюс та поп-співачкою Моллі Кінг.

Сам Гаррі жалівся, що високий титул чинить йому перешкоди в особистому житті, і принцу не так просто підшукати гідну пару.

До слова, невідомо, як молодший, а старший із принців, Вільям, точно не поїде в Україну на ігри збірної Англії в чемпіонаті Європи з футболу. Офіційна причина такого "бойкоту" з боку президента футбольної асоціації Англії не називається, однак це рішення пов'язують із з ситуацією навколо екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

"Ще одним ударом по режиму, який вже був збентежений відмовами кількох європейських лідерів" називає відсутність Вільяма на Євро 2012 "The Daily Mail".

Фото Reuters з сайту "The Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів