Принц Гаррі також дозрів до одруження?

13 травня 2011, 18:46

Подейкують, британському принцу Гаррі набридло парубкувати. Молодик готовий узяти приклад зі старшого брата й повести до вівтаря білявку Челсі Дейві, з якою вони неодноразово розходилися та мирилися.

Цією новиною 26-річний Гаррі вже ощасливив свою потенційну дружину, пише "The Showbiz Spy" із посиланням на "Life & Style".

"Гаррі сказав Челсі, що він готовий назавжди залишитися з нею та зробити все офіційно", - повідомив інформатор видання.

"У минулому Гаррі звинувачували в тому, що він її зраджує, і її тодішні друзі казали їй кинути його, бо він – не подарунок. Але тепер все навпаки… Гаррі бажає піднятися з нею на наступну сходинку, він навіть попросив її близьких друзів переконати Челсі, що він гідний того, аби йому дали шанс", - розповів він.


Сама ж Челсі, кажуть, зовсім не палає бажанням побратися з представником королівської родини, нагадує видання.

"Вона побачила, через що пройшла Кейт (Міддлтон), та чим вона змушена була пожертвувати, і каже, що це не для неї", - зауважило джерело.

Нагадаємо, симпатичний скандальчик зі звинуваченнями у зраді свого часу пережили й нинішні молодята – принц Вільям на герцогиня Кембріджська. Фото, на якому юна поп-зірка Наташа Гамілтон пхає язика до рота Вільямові, а той наче й не заперечує, надрукувала чи не кожна газета у Британії.

Фото "Life & Style"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів