Розинська: Я подряпала авто колеги, ми з ним про все домовилися

10 травня 2012, 15:07

Телеведуча Наталя Розинська запевняє, що ДТП на парковці було, але з місця аварії вона не зникала.

Про це блондинка заявила газеті "Сегодня".

Як відомо, Розинська на парковці телецентру нібито вдарила своїм "Lexus" "Volkswagen", що стояв поруч, і зникла з місця ДТП.

"Я злегка подряпала "Volkswagen" заднім бампером. Це виявилося авто колеги, ми з ним про все домовилися", - запевнила Розіта.


"Але журналісти зняли тріщину у бампері і сказали, що я зникла. Але ця тріщина була і раніше. Я на бордюр невдало наїхала", - уточнила скандалістка.

"А колезі телефонували невідомі, запитали, чи був у нього інцидент з Розинською, і сказали, що допоможуть з нею розібратися", - додала вона.

Розіта: "Журналісти зняли тріщину у бампері і сказали, що я зникла. Але ця тріщина була і раніше. Я на бордюр невдало наїхала"

У той же час у Національній телекомпанії, як пише газета, ситуацію не коментують.

"Я нічого не хотів би коментувати, хоча чув про це. Розинська відсторонена від роботи через недавній інцидент з ДАІ.", - сказав гендиректор НТКУ Єгор Бенкендорф.

Нагадаємо, 2-го травня у центрі Києва Розинська облаяла працівників ДАІ та спецпідрозділу "Кобра". Вони, за її словами, її побили і погрожували зброєю.

За словами правоохоронців, Розинська зупинилася в місці, де зупинка була заборонена. На білявку склали чотири протоколи за адміністративні порушення. А, за словами речника Міністерства внутрішніх справ, могло б дійти і до криміналу.

Через інцидент із міліціянтами телеведучу відсторонили від роботи на Першому національному каналі. Керівництво телекомпанії проводить внутрішнє розслідування. Окрім того, гендиректор НТКУ Єгор Бенкендорф обмовився, що на Розинську й раніше нарікали – за непристойну поведінку.

Згодом стало відомо, що Наталія Розинська є помічником-консультантом депутата Юлії Тимошенко Михайла Волинця, а до того консультувала комуніста Ігоря Алексєєва.

Також нагадаємо, що півтора роки тому Наталія Розинська стала учасницею страшного ДТП на новій Обухівській трасі. В результаті трагічної аварії один із соратників Віталія Кличка, Вадим Майоров залишився скаліченим.

Стоп-кадр з відео "ТСН. Особливе"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів