Обама підтримав геїв, а Кері гульнула з лесбійками

11 травня 2012, 10:20

Американська співачка Мерайя Кері у середу відірвалася на суто дівочій вечірці в одному з найпопулярніших гей-клубів Лос-Анджелесу, присвяченій Бараку Обамі.

Лишивши вдома двох дітлахів та чоловіка Ніка Кеннона, 42-річна артистка попрямувала до розважального закладу в Західному Голлівуді.

Про це пише "TMZ".

Лесбійська вечірка була не проста, присвячена президентові США Бараку Обамі, який днями виступив на підтримку одностатевих шлюбів, зазначає видання.


Мерайя Кері влаштувала дівич-вечір з лесбійками?

"Гадаю, одностатеві пари повинні мати змогу одружуватися", - заявив Обама в інтерв’ю "ABC News".

Те, що настав час уголос заявити про таку свою позицію, американський керманич усвідомив після років обговорень із друзями, рідними та сусідами, а ще спостерігаючи за членами його ж команди, що перебувають в одностатевих стосунках.

"...Коли я думаю про солдатів чи льотчиків, чи морських піхотинців, чи моряків, які ведуть боротьбу від мого імені, і досі відчувають обмеження, навіть коли правила "Не питають – не кажи" більше нема, бо вони не мають змогу взяти шлюб, у певний момент я просто прийшов до висновку, що особисто для мене важливо виступити та заявити, що, на мою думку, одностатеві пари мають отримати змогу одружуватися", - сказав Обама.

Що ж до Мерайї, у жіночій компанії вона розважалася аж до закриття закладу.

Вочевидь, це можна зарахувати як дівич-вечір співачки, адже 27-го квітня вона вчетверте вийде заміж за власного чоловіка. Цього разу пара обміняється весільними обітницями у Парижі.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів