Семенович обожнює оголені фотосесії

16 травня 2012, 15:01

Російська зірка Анна Семенович зізналася, що любить оголюватися перед камерою. Зірка ретельно готується до кожної відвертої фотосесії, а потім збирає компліменти.

Про це Анна розповіла журналу "7Дней".

Глянцеві чоловічі видання охоче запрошують пишногруду Семенович на еротичні фотосети.

Але Аня лише отримує задоволення від подібних зйомок.


"Чому я люблю відверті фотосесії? Тому що перед камерою почуваюся ідеально гарною. Я гарно нафарбована, зачесана. Мене всі хвалять, захоплюються. Лестять, звичайно. Але мені навіть лестощі приємно чути!" – каже співачка.

Аня почувається ідеально гарною перед камерою

"Перед зйомками я ретельно готуюся. Сідаю на жорстку дієту, цілий день обов'язково проводжу в СПА-салоні - роблю розслаблюючі процедури, масажі, парюся в лазні. Краса від мене вимагає жертв постійно!" – ділиться Семенович.

"Доводиться обмежувати себе в їжі - я взагалі не їм борошняне, солодке, вуглеводи, солоності-копченості. Тільки у свята дозволяю собі улюблену смажену картоплю і рис. Спортом займаюся у міру сил - тренуюся на біговій доріжці, качаю прес, роблю зарядку. І все одно огидні зайві три кілограми періодично до мене прилипають", - зізнається Аня.

Мабуть тепер, коли ходять чутки про вагітність Семенович, вона або зніметься оголеною з вагітним животом, або візьме на деякий час відпочинок.

Фото "7 Дней"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів