Мадонна привезе до Києва власні пральні машини

24 травня 2012, 12:03

Американська поп-зірка Мадонна, яка у серпні дасть концерт в Києві, привезе із собою пральні машини, тканину для гримерок та 30 охоронців. Райдер співачки містить 48 друкованих сторінок.

Подробицями вимог щодо проведення концерту Мадонни в Києві поділилися його організатори, повідомляє піар-агентство "Secret Service".

Як виявилося, аби Мадонна погодилася виступити на НСК "Олімпійський" в Києві, треба було півроку її вмовляти.

"Головне, що може заманити артиста такої величини, - це рівень стадіону, рівень майданчика. Таким майданчиком може похвалитися не кожна країна у світі, і це було вагомим аргументом. Переговори тривали близько півроку. Було багато всіляких деталей, але, врешті-решт, ми здобули перемогу і домовилися", - розповів один із організаторів.


За словами директора державного концерну "Укрспортарена", представники Мадонни особисто перевіряли готовність та технічний рівень стадіону.

Що ж до райдера співачки, то він виявився непростим.

"Команда Мадонни везе з собою не лише сцену, а й власні пральні машини… Щоб побудувати сцену, знадобиться 5 днів для монтажу і 3 дні для демонтажу. Для цього буде потрібно 3 крани по 5 тонн, це буде таке шоу, якого Україна ще не бачила", - кажуть організатори.

Сцену для концерту Мадонни монтуватимуть 5 днів

Для пересування стадіоном технікам та танцівникам нададуть гольф-машини, електрокари та навантажувачі.

Гримерки для Мадонни та її команди будуть повністю завішені тканиною, яку артистка везе із собою.

У кожній кімнаті мають стояти троянди, виключно білого і ніжно-рожевого кольорів, а меблі розставлять за певною схемою. Все це робиться для того, щоб гримерки були наповнені затишком і домашньою атмосферою.

Цікаво, що серед вимог Мадонни не було жодного слова про автівку супроводу ДАІ. Тобто мешканцям Києва приїзд співачки не створить жодних незручностей на автошляхах.

Втім, Мадонна все ж таки привезе до столиці 30 осіб її особистої охорони. А запобіжні заходи на стадіоні будуть посилені так само, як і на час проведення "Євро-2012".

Нагадаємо, єдиний концерт Мадонни в Києві відбудеться 4-го серпня на НСК "Олімпійський".

Фото Reuters з сайту photoblog.msnbc.msn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів