Траволта любить перевдягатися жінкою?

24 травня 2012, 14:46

Гей-скандал навколо американського актора Джона Траволти обростає новими подробицями. Тепер зірці закидають перевдягання у жіноче вбрання заради задоволення.

Фото Траволти в образі жінки розкопав американський таблоід "National Enquire", пише "Экспресс-газета".

До редакції видання потрапили знімки Джона Траволти у жіночій сукні. Причому, зроблені вони аж ніяк не на знімальному майданчику.

Як стверджує видання, актор начебто дуже любить перевдягатися жінкою.


Світлини начебто зроблені на вечірці у Лос-Анджелесі в 1997-му році, через шість років після одруження Джона з Келлі Престон.

На знімках Траволта постає у білій сукні, білявій перуці та з мейкапом.

Виплив ще один компромат на Джона Траволту

Допитливі американські журналісти крізь сукню актора розгледіли навіть бюстгальтер.

Окрім компрометуючих фото видання наводить слова подруги Келлі Престон.

"Келлі сказала, що їх з Джоном шлюбу прийшов кінець і натякнула, що вона більше не живе в їхньому родинному маєтку. Вона десятиліттями мирилася з пригодами Джона, поки його діяння залишалися в тіні. Але коли все випливло на публіку, це дуже принизило її. Вона абсолютно розбита", - зазначила подруга Престон.

Втім, невідомо, чи можна вірити твердженням таємничої "подруги". Адже тиждень тому Престон у своєму Twitter розмістила сімейний ролик, у якому Траволта показав найщасливіші та пам'ятні фотографії своєї родини.

Нагадаємо, два тижні тому масажист звинуватив Джона у сексуальних домаганнях. А пізніше акторові приписали ще й оральне зґвалтування.

Обкладинка "National Enquirer" з сайту "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів