"Констанцію" Алфьорову прооперували

28 травня 2012, 15:19

Російська актриса театру та кіно Ірина Алфьорова, відома роллю Констанції у фільмі "Д'Артаньян і три мушкетери", отримала складний перелом ноги під час вистави. Артистку довелося оперувати.

Інцидент стався 26-го травня в Одесі, повідомляє "Сегодня".

Під час вистави "Чайка" у Театрі юного глядача 61-річна Алфьорова перечепилася і впала просто на сцені. Після цього екс-дружина Олександра Абдулова піднялася і продовжила грати.

Алфьорова дограла виставу у візку

Через 10 хвилин настав антракт, за час якого до театру під'їхала "швидка". Медики надали Алфьоровій першу допомогу, наклавши шину на ліву ногу.


Після перерви керівник театру "Школа сучасної п'єси", актрисою якого є Алфьорова, заявив публіці, що артистка зламала ногу.

"Ми думали, продовжувати спектакль чи ні, але Ірина Іванівна вирішила дограти свою роль", - сказав режисер.

Це мужнє рішення викликало у глядачів бурхливі овації.

Другу частину постановки Алфьорова відіграла в інвалідному кріслі, в окремих епізодах пересуваючись сценою на одній нозі.

Вже у лікарні, куди відвезли актрису після вистави, лікарі поставили їй діагноз: перелом малої гомілкової кістки.

Пізніше керівник театру повідомив, що Алфьоровій зробили операцію, пише "Комсомольська правда в Україні".

"Ірині Іванівні зробили серйозну операцію. Вона тривала кілька годин, приїжджав спеціаліст з Києва. Ногу буквально збирали по кісточках, але все пройшло вдало. Наразі актриса лежить в лікарні, де пробуде ще кілька днів. Лікарі сказали, що ще два місяці Алфьорова не зможе ходити", - сказав режисер театру.

В результаті інциденту театр "Школа сучасної п'єси", який зараз гастролює в Одесі, скасував спектакль з Алфьоровою у головній ролі.

Алфьорова у ролі Констанції Бонасьє у "Д'Артаньян і три мушкетери"

Нагадаємо, Ірина Алфьорова відома глядачам своїми ролями у стрічках "З коханими не розлучайтеся", "Герой наших часів", "Людина з акордеоном", "Передчуття кохання" тощо.

Фото з сайту "Ruskino.ru" та "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів