Білан показав свою хлопчачу квартиру. ФОТО

31 травня 2012, 15:05

Російський співак Діма Білан нарешті зміг придбати власне житло. У квартирі артиста нещодавно закінчився ремонт, і він вже встиг похизуватися своїм холостяцьким гніздечком за мільйон доларів.

Фотографії квартири Білана оприлюднила "Комсомольская правда".

Лише півтора роки тому Діма зміг купити собі житло у Москві. До цього він 10 років орендував помешкання.

"Нарешті у мене з'явився дім! Я так довго жив на знімних квартирах, що навіть не уявляв собі, що не тільки собі куплю квартиру, а й перевезу до Москви своїх батьків і сестер!" – ділиться Білан.


Діма радіє, що зміг заробити на житло у Москві

Торік співак купив у Підмосков'ї квартиру батькам та старшій сестрі. Молодша Аня зараз навчається у Лос-Анджелесі, займається вокалом.

"Мені все-таки вдалося перевезти батьків до Москви. Тепер у них є квартира не тільки в підмосковній Коломні, але і в столиці. Щоправда, поки там йде ремонт, і вони проводять більше часу за містом", - розповідає Діма.

За словами співака, його квартира виглядає, як справжня чоловіча.

"А у мене квартира холостяцька, без всіляких там витребеньок. Дуже багато речей я привіз з поїздок. Щось купив на блошиному ринку, де можна знайти дуже цікаві штуки: старовинні музичні інструменти, картини тощо", - каже виконавець.

Білан прикрасив житло малюнками актриси Ренати Літвінової (один з яких коштував 6 тисяч эвро) та портретом Вітні Х'юстон (праворуч)

Житло Діми площею близько 100 квадратних метрів знаходиться в новому будинку, що охороняється та має підземний паркінг. У ній три житлові кімнати.

Ріелтори кажуть, що подібна квартира коштує близько мільйона доларів. Крім цього, Білан має заміський будинок.

"Зараз паралельно йде зведення мого заміського будинку. Сподіваюся, що цього року закінчу з ремонтом. Уже зовсім скоро заїду в свій будинок, запалю камін, сяду в крісло-гойдалку… і буду радіти з того, що нарешті у мене закінчилося це нескінченне будівництво. Квартира, заміський будинок, який будується вже понад три роки", - мріє Діма.

Помешкання Діми прикрашене чорно-білими світлинами чоловіків...

Зараз Білан живе у квартирі сам. Тому в інтер’єрі немає позолоти і вензелів.

"Ви ж самі бачите, що у мене велика квартира, але абсолютно хлопчача. У заміському будинку в мене є вензелі, але тільки на цеглинах XIX століття, які мені привезли з Пітера. З цих цеглинок викладена одна зі стін. Антикваріат є. Але без фанатизму", - розповідає переможець "Євробачення-2008".

Фото Міли Стриж з "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів