Бріджит Бардо та Ален Делон написали Кернесу

5 червня 2012, 13:42

Культові французькі актори Бріджит Бардо та Ален Делон написали листа меру Харкова Геннадію Кернесу. Зірки присоромили чиновника через погане поводження з бездомними тваринами.

Про це пише газета "Сегодня".

За кілька днів до старту "Євро-2012" Бріджит Бардо та Алена Делона написали спільний лист мерові Харкова з вимогою припинити масові вбивства бродячих собак.

Втім, у міськраді запевняють, що про лист нічого не знають. А в міському "Центрі поводження з тваринами" вважають, що деякі зоозахисні організації спеціально згущують фарби, щоб попіаритися на цій темі.


Лист акторів було виявлено на особистому сайті Бардо.

Бардо і Делон захистили собак Харкова

"Як вам не соромно? Наполегливо прошу вас негайно припинити цю мерзенну бійню, щоб Україна зберегла образ цивілізованої і гуманної держави. Зараз вона втрачає його, і це - ваша провина і ваша відповідальність", - звертаються кінозірки до Кернеса.

У листі також йдеться про те, що футбольний чемпіонат - недостатній привід для того, щоб прирікати собак на нестерпний біль.

"Про велич країни і моральний стан її народу можна судити по тому, як у ній ставляться до тварин", - цитують актори слова індійського політика Махатми Ганді.

Цікаво, що у мерії Харкова про лист нічого не чули.

"Міська влада Харкова до вбивств собак жодного відношення не має. У мера самого 18 собак. Ви можете собі уявити хоча б одного собачника, який віддав би наказ знищувати собак?" - запевнив директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю.

Нагадаємо, на початку травня Ален Делон приїжджав на кінофестиваль "Харьковская сирень", де хтось із захисників тварин міг йому поскаржитися на звірства.

А Бріджит Бардо, як відомо, вже писала подібного листа президенту Віктору Януковичу.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів