Земфіра накинулася на сантехніка

6 червня 2012, 11:27

Російська "співачка 10-річчя" Земфіра, як виявилося, виправдовує своє прізвисько "дівчина-скандал". Зірка не лише може вилаяти матом, але й пустити в хід кулаки.

Сантехнік та фотограф розповіли "НТВ" про те, як їм дісталося від важкої руки Земфіри.

Першою жертвою співачки став сантехнік, який прийшов перевірити трубу з гарячою водою у житловому будинку.

Дістатися до аварійної ділянки можна було лише через квартиру Земфіри. Але співачка не захотіла впускати слюсарів.


"Це було приміщення, яке Земфіра знімала. Треба було провести заміну ділянки труби. Природно, вона обурилася", - розповів сантехнік.

Свою злість Зьома виразила не лише словами.

Земфіра давно відома своїм агресивним характером

"Вона обличчям стояла до мене і правою рукою вдарила. Не пам'ятаю, що я їй сказав, але вона мені завдала удар кулаком в бік. Майже як каратисти, з обертанням кулака. Вдарила туди, де нирка. Так б'ють професіонали, коли хочуть нирку відбити", - зауважив сантехнік.

Свідків бійки було чимало, та колеги-сантехніки з бригади навіть закликали його "розібратися" зі співачкою на місці. Однак той розсудливо відмовився, додавши, що це була навмисна провокація.

Після сантехніка від рук Земфіри постраждав фотограф, якого співачка вдарила в обличчя. Їй здалося, що він знімає її, хоча, з його слів, вона була за його спиною.

"Вона підійшла до мене і після довгого матірного діалогу навіщось ще й ударила", - каже фотограф, додаючи, що він був шокований поведінкою свого кумира.

Нагадаємо, у 2008-му році Земфіра побила журналістку та зчинила бійку у супермаркеті.

Фото "NEWSmusic.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів