Тіматі "опустив" Кіркорова

5 червня 2012, 15:52

Після того, як відбулася російська музична премія "МузТВ", розгорівся скандал між репером Тіматі та поп-королем Філіпом Кіркоровим.

Артисти посварилися у соцмережі Twitter, пише "Комсомольська правда в Україні".

У своєму мікроблозі Тіматі висловив незадоволення результатами.

"При всій моїй повазі до "Муз-ТВ" і до того, що вони завжди мене підтримують, при всій красі і масштабності даного заходу, мене лякає неадекватність списку переможців в цьому році!" – написав Тіматі.


"Як можна було не дати "Прорив року" Івану Дорну, "Кліп року" та "Пісню року" групі "Срібло": "Мама Люба" - 20.000.000 на ютубі! Про радіо взагалі мовчу! "Хіп-хоп року" - група "Бандерос"? Ви серйозно? Цей рік однозначно за групою "Каста"! "Дует року" з рубрики "No Comment", а повинен бути у Джигана та Юлі Савічевої! Дуже не об'єктивно", - обурювався репер у Twitter.

На що Кіркоров зауважив, що Тіматі теж не може бути об’єктивним та не дотримується професійної етики.

"У тебе якісь питання виникли? Найчесніший? Я торік запитань не ставив! Існує проф. етика! Ок! Запам'ятав!".

Кіркоров зробив зауваження Тіматі і отримав від нього образливу відповідь

Пост від старшого колеги викликав у репера агресивну реакцію.

"Проф. етика - це коли ти х..сосиш журналісток і пі.. диш жінок ногами, а потім телефонуєш моїм старшим і просиш відмазати, роняючи крокодилячі сльози на підлогу ізраїльської клініки в ефірі у Малахова, ось це приклад справжньої проф. етики", - відповів Тіматі Кіркорову.

"І ще, ти кого тут уму-розуму вчити зібрався, опудало? Береги не плутай, я не з твоєї півнячої обойми, запам'ятай це! І давай, до побачення!" – закінчив репер.

Кіркоров поки не відреагував на образи Тіматі.

Варто зазначити, що Філіп Бедросович цього року став "Кращим співаком десятиріччя" за версією "МузТВ". Крім того, співак отримав тарілку за "Краще відео року" на пісню "Снег" та за "Краще шоу року".

Співака Діму Білана назвали "Артистом року". У номінації "Краща пісня" перемогла молода співачка Нюша з композицією "Выше", пише "Экспресс-газета".

Білану дісталася лише одна тарілка, зате одна з найпрестижніших

Цікаво, що російським "Проривом року" став підопічний Алана Бадоєва, Макс Барських.

Друг Ріната Ахметова, композитор Ігор Крутой отримав премію "За внесок до музичної індустрії". А екс-президента СРСР Михайла Горбачова нагородили за "Внесок у життя".

"Кращою співачкою десятиріччя" стала Земфіра, "Кращим поп-гуртом" – "Вінтаж", а "Кращим рок-гуртом" – "Звери".

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів