Ляшко: Я підсадив Тимошенко на ZAZ

8 червня 2012, 11:31

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко влаштував своїй родині культурний вечір. 7-го червня подружжя сходило на концерт французької співачки ZAZ.

На своїй сторінці у соцмережі Facebook епатажний політик поділився враженнями від концерту, заявив, що стане президентом та згадав екс-прем'єра Юлію Тимошенко.

"Пішли з дружиною і донькою на концерт Zaz. Це щось неймовірне! Ізабель Жеффруа говорила українською. Це було так приємно і зворушливо :) Ізабель спілкується українською мовою краще Азарова, Кличка і Королевської разом взятих. А концерт дивовижний!" – написав фігурант гей-скандалу.

Судячи з фото, Ляшко сидів на перших рядах, де квитки коштували близько 3000 гривень

"Я давній прихильник таланту Ізабель та її команди. Колись "підсадив" на Zaz Юлію Тимошенко. Шкода, що Юля зараз не на концерті, а в тюрмі... Коли за Вашої підтримки стану Президентом - звільню її, і ми разом сходимо на концерт", - додав позафракційний депутат.


Ось така вона - бунтарка Ізабель

До слова, нещодавно Ляшку наснилося, як він умовив Віктора Януковича звільнити екс-прем'єрку з в’язниці.

Нагадаємо, у березні минулого року Юлія Тимошенко написала у мікроблозі, що почала слухати французьку зірку ZAZ.

Що ж до самої ZAZ, то вона під час концерту постійно спілкувалася з прихильниками. А щоб її краще розуміли, взяла на допомогу рок-музиканта Олега Скрипку, який добре знає французьку.

Скрипка попрацював перекладачем французької зірки

Крім того, француженка намагалася говорити українською і навіть завчила цілу промову про те, яка вона щаслива бути в Україні.

На біс ZAZ виконала хіти легендарної Едіт Піаф, з якою співачку частенько порівнюють.

Фото з Facebook Ляшка, Влада Мусієнко для "ТСН" та прес-служби "Нового каналу"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів