Том Круз залишив позаду Бреда Пітта та Джонні Деппа

8 червня 2012, 17:24

Зірка Голівуду Том Круз став найвпливовішим актором цього року. Він переміг навіть таких секс-символів, як Бред Пітт та Леонардо ДіКапріо.

Американський журнал "Forbes" опублікував щорічний рейтинг найвпливовіших акторів Голівуду, пише "ТСН".

Основні критерії оцінки – це сума, яку заробив сам актор, касові збори фільмів за його участю та частота згадки його імені у ЗМІ.

49-річний Том Круз очолив рейтинг найвпливовіших акторів. Це сталося завдяки успіху фільму "Місія нездійсненна-4. Протокол Фантом ", який зібрав у світовому прокаті понад 700 мільйонів доларів. Дохід Тома склав 75 мільйонів доларів.


Том Круз несподівано став найкрутішим у Голівуді

Друге місце посів Бред Пітт, який отримав третю номінацію на премію "Оскар" за головну роль у спортивній драмі "Людина, яка змінила все". При цьому його річний дохід втричі менший, ніж у Круза - 25 мільйонів доларів.

Зате фотографії 48-річного Бреда за рік з'явилися на обкладинках 40-ка журналів. Такого показника не має жодна з актрис.

Ловелас Леонардо Ді Капріо залишається одним з найбільш високооплачуваних акторів у світі протягом багатьох років. Тожі він посів 3-тю сходинку у рейтингу "Forbes".

На відміну від Круза, 37-річний Лео не любить ризикувати і укладає класичні контракти, не пов'язані з відсотками від доходу. Він отримує свої 15-20 мільйонів доларів навіть в разі провалу картини у прокаті.

Джонні Депп з річним доходом у 30 мільйонів доларів отримав 4-те місце. Актор опинився у центрі уваги преси через чутки про його розлучення з Ванессою Параді.

Чутки навколо розлучення з Ванессою зробили Джонні одним із найвпливовіших

5-тим у рейтингу найуспішніших акторів цього року став комедійний актор Адам Седлер. Його стрічка "Такі різні близнюки" зібрала 10 антипремій "Золота малина". Зате в прокаті заробила 150 мільйонів доларів при бюджеті 80 мільйонів доларів. Річний дохід 45-річного Адама - 37 мільйонів доларів.

Комедія "Люди в чорному-3" стала лідером прокату у більшості країн світу. Це дозволило 43-річному Віллу Сміту посісти 6-те місце зі своїми 30-ма мільйонами доларів.

На 7-й сходинці опинився Том Хенкс, хоча два його останніх фільми "Ларрі Краун" і "Моторошно голосно і вкрай близько" показали далеко не найкращі результати у прокаті. Дохід актора склав 26 мільйонів доларів. Але Том є дуже популярним у соцмережах.

Лише у Twitter Том має 4 мільйони фоловерів

Наймолодший в рейтингу "Forbes" – зірка саги про "Сутінки" Тейлор Лотнер. Він посів 8-ме місце із заробітком у 26,5 мільйонів доларів.

9-те місце дісталося колишньому рестлеру Дуейну "Скелі" Джонсону. За минулий рік 40-річний велетень знявся у трьох фільмах і серіалі та заробив 36 мільйонів доларів

Комік Бен Стіллер замикає 10-ку найвпливовіших акторів цього року. Найбільшим успіхом 46-річного актора є фільми "Ніч у музеї" і "Як вкрасти хмарочос". За рік Бен заробив 33 мільйони доларів.

Фото Reuters з сайтів "The Christian Post" та "Politico"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів