ДіКапріо смердить заради довкілля?

21 березня 2012, 14:40

Схоже, з’явилася нова версія, чому голлівудський актор Леонардо ДіКапріо ніяк не знайде кохання свого життя. Подейкують, 37-річний красунчик не дуже добре пахне.

Одержимий ідеєю захисту довкілля, чоловік рідко миється та не користується дезодорантами.

Про це повідомляє "Contact Music" із посиланням на "National Enquirer".

Дікапріо виглядає мов цукерочка, а пахне не дуже?

Щиро дбаючи про добробут планети, Лео знищує власне особисте життя, стверджує джерело. Акторовими своєрідними поглядами на особисту гігієну засмучена його нинішня пасія, модель Ерін Хізертон.


"Він миється лише кілька разів на тиждень, щоб берегти воду, а дезодоранти вважає чимось неприродним", - каже інформатор.

"Ерін ніжно його кохає, але починає відчувати, що Лео любить довкілля дужче, ніж її", - зазначає він.

ДіКапріо гаряче виступає за необхідність переробки відходів, проте сам систематично пропускає дні, коли вивозять сміття, та на його кухні починає неприємно тхнути.

Усім цим Хізертон сита вже по зав’язку та попередила кавалера, щоби він змінив свої звички та ставлення до чистоти, інакше ж ризикує її втратити.

До слова, ДіКапріо – не єдиний актор, якому закидають неохайність у реальному житті.

Кажуть, викрадач мільйонів дівочих сердець, зірка "Сутінків" Роберт Паттінсон також не надто переймається питаннями особистої гігієни.

"Він смердить. Я маю на увазі, жахливо. Він ніколи не приймає душ, і це доводить людей до сказу. Він нього справді тхне", - засвідчило джерело.

Нагадаємо, підтвердженням цим чуткам можуть бути словаактриси Різ Візерспун, яка мала змогу понюхати Паттінсона, знімаючись із ним у фільмі "Вода для слонів".

Вона заявила, що волосся в кумиру дівчаток – немите, а нігті та одяг – брудні.

Фото Reuters з сайту "The Times Of India"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів