Для Вороніна головне, щоб жінка не зраджувала

12 червня 2012, 12:35

Форвард збірної України з футболу Андрій Воронін розповів про те, що для нього є важливим у подружньому житті. Як виявилося, на першому місті у родині футболіста стоїть вірність його дружини.

Про це та про інше Воронін розповів на зйомках проекту "Жінка Чемпіона", повідомляє прес-служба каналу "Україна".

На думку Андрія, головний обов’язок дружини футболіста – не зраджувати чоловіка та бути весь час поруч з ним.

"Ми, на жаль, часто перебуваємо у роз'їздах - на зборах, на тренуваннях, на базі... Я знаю деяких футболістів, чиї дружини якраз цим і користуються, зраджуючи чоловіка, почуття, родину", - поділився Воронін.


Воронін бажає, щоб дружина була йому вірною

Форвард також розповів про те, як важко його колегам завести серйозні стосунки у Москві, де він зараз живе і працює.

"Я багато спілкуюся з молодими футболістами, і вони підтверджують мої спостереження: знайти собі дружину в цьому місті - практично нереально", - зауважує Андрій.

"Коли місцеві дівчата дізнаються, що ти футболіст - одразу погоджуються на все! Їм потрібні гроші, поїздки, красиві шмотки, прикраси, гламурне життя, вечірки ... Все. І більше їм нічого не треба", - каже Воронін.

Як відомо, свою дружину футболіст знайшов на батьківщині – в Одесі. З Юлею Андрія познайомили спільні друзі 6 років тому. Пара має двох спільних дітей – сина Андрія та доньку Соню.

Також футболіст має дочку Марію від першого шлюбу.

Цікаво, що коли Воронін грав за англійський "Ліверпуль" та жив у Великобританії, місцеві ЗМІ безжально критикували стиль та зовнішній вигляд його дружини. Її навіть називали найгірше вдягненою з дружин футболістів.

Фото "Спорт-Экспресс"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів