Вінницька: Без м'яса мені зривало дах

12 червня 2012, 13:56

Співачка Альона Вінницька ретельно готувалася до пляжного сезону. Вона схудла на 5 кілограмів за три місяці, вживаючи лише органічні продукти.

Про це Вінницька розповіла "ТСН. Особливе".

Тепер Альона при зрості 171 сантиметр важить всього лише 47 кілограмів.

Її раціон складається переважно з фруктів, овочів та зелені, і в ньому зовсім немає м'яса.


"Хліб їм тільки власного приготування. Зелень - це взагалі, це перше, це номер один. Потім вже йдуть овочі, потім фрукти",- розповідає співачка.

До такого харчування Вінницька звикала поступово. Спочатку припинила вживати звичайний хліб - пече хлібці із зерна, за власним рецептом.

Вінницька сама пече хліб

Альона досі не може відмовитися від кави, твердого сиру та червоного вина. Втім, найважче було відмовитися саме від м'ясних продуктів.

"Через 2 тижні, після того, як я перестала вживати м'ясо, у мене реально зривало дах. В мене був зрив, просто зі сльозами на очах я їла ковбасу, бо так мені хотілося ковбаси", - згадує Вінницька.

До слова, Альона перейшла на вегетаріанство тому, що хоче бути здоровою у похилому віці. Мовляв, вживання м'яса провокує хвороби у старості.

Альона похизувалася на камеру своєю тонкою талією

Своє щоденне меню співачка складає сама. Продукти купує у спеціальних магазинах або в селах, у бабусь.

Охочим швидко схуднути Вінницька радить не йти її шляхом, а просто прислухатися до власного організму. І саме тоді буде помітний результат.

"Я думаю, що найправильніший варіант - це користуватися всіма дарами природи, які безпосередньо у цей сезон. Усі вітаміни в цей сезон. Якщо це полуниця, їжте полуницю. Коли прийде вишня, черешня, їжте вишню, черешню. Огірки, помідори їжте, це все потрібно робити у сезон. І тільки в цьому випадку у вас ці вітаміни будуть накопичуватися в організмі", - радить співачка.

До речі, влітку минулого року Вінницькій закидали анорексію. Однак сама вона пояснювала надмірну худобу напруженим графіком.

Стоп-кадри з відео "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів