Корольова про Тарзана: Баби готові самі роздягтися

14 червня 2012, 14:41

Співачка Наталка Корольова не одноразово підкреслювала, що не переймається через професію свого чоловіка – стриптизера Тарзана. Виконавиця вважає його майстром своєї справи і каже, що жінки готові роздягтися лише від його погляду.

Про секрет привабливості свого чоловіка Корольова розповіла виданню "7 Дней".

У свої 42 роки Сергій Глушко або Тарзан успішно працює стриптизером і не збирається на пенсію.

А Корольова вважає, що секрет Тарзана у його чоловічій харизмі.


"Начебто навколо стільки ефектних мужиків, які на двадцять років молодші за Сергія. Здається: підкачай фігуру, одягай плавки і вперед, а Тарзана - на пенсію. А не виходить ні в кого! Тому що суть не в оголенні тіла", - каже співачка.

"Стриптиз - це енергетика. Молодих, красивих, накачаних - маса. А дивитися хочеться далеко не на всіх. У Сергія - найсильніша чоловіча харизма, тестостеронова, тож, за великим рахунком, йому і роздягатися не треба. Він виходить одягнений, просто дивиться на публіку... І баби готові самі роздягнутися", - ділиться Корольова.

Окрім стриптизу, Глушко, як відомо, співає й намагається грати у театрі та кіно.

"Буває так, що вночі чоловік працює в клубі, вранці у нього репетиція в театрі, ввечері спектакль, вночі знову робота, а між справою ще важкі заняття у спортзалі. І так два, три, чотири дні поспіль", - бідкається Наталка.

Втім, попри те, що Тарзана постійно оточують жінки, Корольова запевняє, що не ревнує чоловіка.

"Чоловік - не твоя власність, і гарантувати його вірність неможливо. У житті всяке може статися, і ніхто не застрахований від неправильних вчинків. Але я точно знаю, що Сергій ніколи не захоче зробити мені боляче, образити. І навіть якщо щось десь випадково станеться, він не буде про це мені розповідати", - запевняє співачка.

Нагадаємо, у травні Корольова і Глушко відсвяткували 11-ту річницю свого шлюбу. У подружжя підростає 10-річний син Архип.

Фото "7 Дней"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів