Рибчинський подався у співаки

15 червня 2012, 16:00

Композитор Євген Рибчинський відтепер називає себе автором-виконавцем. Син поета-пісняра Юрія Рибчинського вирішив "попрацювати на себе".

Про це Рибчинський-молодший розповів "Main People".

"У листопаді 2011-го року в мене в Америці народився третій син, Джордж. До цього часу я вже побував у шкурах продюсера, медійника, рекламщика, політ-креатора, видавця, політтехнолога... Все життя працював на успіх інших. Думаю, настав час попрацювати на себе", - заявив Євген.

За словами новоспеченого співака, життя в Америці сильно вплинуло на його вибір.


"Перша пісня, яка у мене там народилася, написана у рок-н-рольному стилі і називається "Може, зурочив хто країну?". По суті, у чотирьох чотиривіршах в ній - вся наша 20-річна історія з усіма її перипетіями", - розповів Рибчинський.

"Останні 10 років мені було не до пісень! "Чортополох", "Нічий", "Ти моя" - все залишилося позаду... Я будував нову сім'ю, новий бізнес, нові зовнішні зв'язки. Саме народження третього сина надихнуло мене на нове творче життя", - зізнався композитор.

Рибчинський почав досить активно: за місяць записав понад 20 пісень та два альбоми.

"Музи не сплять! У січні ми з коханою і дітьми повернулися до Києва, і тут я вже продовжив роботу над аранжуваннями і записом. Зараз вже зроблена половина, а до листопада буде готове все. Тож наступного року видам одразу два альбоми - роковий і традиційний", - зазначив Євген.

На останок Рибчинський додав, що відчуває у собі сили завоювати публіку.

"Я люблю сцену. Рампа ніколи не була для мене чимось особливим. Таке відчуття, що я публіку можу повести за собою куди завгодно. І, дасть Бог, поведу!" – сказав позитивно налаштований автор-виконавець.

Фото "Main People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів