В сина Озборна знайшли невиліковну недугу

18 червня 2012, 12:37

26-річний син скандального рокера Оззі Озборна невиліковно хворий. У хлопця знайшли розсіяний склероз.

Про це повідомляє "BBC" з посиланням на "Hello!".

Про страшну хворобу Джека Озборна повідомила його родина.

Джек боротиметься з хворобою

Цей діагноз був поставлений після того як Джек звернувся до лікарів зі скаргами на часткову втрату зору, коли його праве око стало бачити на 60% гірше.


Син Озборна розповів, що спочатку був дуже злий і пригнічений, коли дізнався про хворобу. А потім вирішив, що треба пристосовуватися до неї та намагатися подолати.

За словами Джека, він вирішив розповісти про свій стан журналістам, щоб привернути суспільну увагу до цього захворювання.

Розсіяний склероз є невиліковним неврологічним захворюванням, що вражає нервові волокна. Воно виражається у порушенні координації рухів тіла, підвищеної стомлюваності, погіршенні зору та мови.

Ця хвороба непередбачувана і протікає у всіх по-різному. Приблизно в одному випадку з п'яти вона може носити легку форму, не тягне за собою значних наслідків для здоров'я, проте стан 15% хворих з часом доходить до важкого.

Про свою хворобу Джек Озборн дізнався через три тижні після народження дочки Перл.

"Це було так не вчасно. У мене тільки з'явилася дитина, з роботою все було добре, а я не міг позбутися думки: "Ну чому саме зараз?" – розповів син рокера.

Батьки Джека – Шерон та Оззі - кажуть, що все ще намагаються звикнути до хвороби їхнього сина.

"Я весь час думаю про те, що ж я зробила неправильно, що я їла і пила під час вагітності? Я відчуваю, що в цьому є і моя провина", - сказала Шерон.

Тепер Джеку, відомому своєю пристрастю до екстремальних видів спорту, належить змінити свій спосіб життя, щодня вживати ліки і регулярно відвідувати лікаря.

Фото Reuters з сайту "New York Post"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів