Чубайс з дружиною відпочили на мільйон

19 червня 2012, 13:28

Екс-міністр фінансів Росії Анатолій Чубайс за кілька днів перебування в Сочі витратив приблизно мільйон рублів (понад 30 тисяч доларів).

На фестивалі "Кінотавр", де дружина Чубайса, Дуня Смірнова презентувала свою стрічку, голова компанії "Роснано" ні в чому собі не відмовляв.

Фільм Смірнової "Кококо" не викликав особливих емоцій в публіки, тому парочка вирішила хоча б розважитися, пише "Экспресс-газета".

Чубайс прилетів в Сочі з фешенебельного містечка Шантільї в американському штаті Вірджинія на особистому літаку. У США екс-міністр був на щорічній конференції Більдербергського клубу.


До речі, у цьому співтоваристві, оточеному завісою секретності, беруть участь великі політики, банкіри, керівники транснаціональних корпорацій і спецслужб.

Чубайс та Смірнова відвідали "Кінотавр"

Під час показу фільму дружини Чубайс потягував біле вино. А коли картина не отримала тих нагород, які очікувалися, він несподівано запросив усіх на банкет з нагоди прем'єри.

Сплативши рахунок і залишивши гостей допивати, Чубайс і Смірнова поїхали спати до найдорожчого на чорноморському узбережжі готелю.

Найдешевший номер в готелі коштує 1500 доларів на добу, але вони майже завжди зайняті, тому Чубайсу довелося погодитися на "deluxe suite" за 5600 доларів.

Крім самого номера, за ці гроші гостям надається особистий шофер з гольф-каром, який зобов'язаний возити їх по величезній території на пляж і назад.

В результаті, кілька днів біля моря обійшлися головному нанотехнологу країни приблизно у мільйон рублів.

До слова, у сусідньому номері жили Федір та Світлана Бондарчук.

Нагадаємо, у січні 56-річний Чубайс одружився із 42-річною Смірновою.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів