Біограф Адель: вона пиячила і кохалася з бісексуалом

21 червня 2012, 10:15

Британська співачка Адель мала звичку "квасити" перед концертами так, що ледь не падала зі сцени.

Серце ж тріумфаторки "Grammy" розбив парубок, що виявився бісексуалом та зрадником.

Принаймні так стверджує неофіційний біограф артистки, Марк Шапіро, якому буцімто розповіла сама Адель.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "In Touch".


Під час свого першого гастрольного туру Адель мала величезні проблеми з алкогодем. Вона заледве могла втриматися на сцені вертикально, а одного разу мало з неї не звалилася.

На гастролях Адель супроводжував зелений змій?

"У той час я так напивалася, що (якось) о другів ночі з’ясувалося, що я позабувала слова моїх власних пісень… То було найгірше, що колись зі мною траплялося", - буцімто зізналася Адель.

"Адель могла випити більше за норму, щоби зцілити розбите серце", - коментує Шапіро.

Зі слів автора, співачку глибоко засмучували стосунки зі зрадником-бойфрендом.

"Вона полюбляла хлопців, які несли з собою переживання, які ставилися до неї погано… У неї був дуже красивий уявний образ, і зовні знавалося, що вона добре дає цьому раду, але я певен, глибоко, на емоційному рівні, це не давало їй спокою", - каже біограф.

Скандальна книжка "Адель: Біографія" має вийти в липні. Шапіро вже написав неофіційні біографії співака Джастіна Бібера й авторки "Гаррі Поттера" Джоан Роулінг.

До слова, як би кепсько насправді не було на душі в Адель, її творчість для когось творить дива. Рідні 7-річної британка Шарлотти Нів певні - саме пісня Адель "Rоlling In The Deep" помогла їхній дівчинці вийти з кількаденної коми, коли лікарі вже втратили надію.

Про це пише "Hollywood Life" із посиланням на "The Telegraph".

Після крововиливу в мозок маленька Шарлотта впала в кому, й медики порадили родичам готуватися до прощання. Утім, коли мати дівчинки почала наспівувати їй пісню Адель, яку почула по радіо, мала раптом всміхнулася. Небезпека відстпила, і вже за кілька днів Шарлотті суттєво покращало. Нещодавно вона виписалася з лікарні, повернулася до школи та занять танцями.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів