Адель та Редкліфф стали найбагатшими

12 квітня 2012, 10:04

Британську зірку кіноепопеї про Гаррі Поттера, Деніела Редкліффа та британську співачку Адель визнали найбагатшими молодими зірками.

Фінансові здобутки зірок, яким ще не виповнилося 30 років, підрахувало видання "Sunday Times".

Так лише за рік 23-річна Адель, яка в лютому виборола шість статуеток "Греммі", збільшила свої статки до 20 мільйонів фунтів стерлінгів (31,8 мільйона доларів). Більш ніж успішним став другий альбом зірки - "21".

"Така Адель трапляється лише раз на десять років. Це успіх гігантського масштабу", - зазначив представник "Entertainment Retailers Association" Стів Редмонд.


Нещодавно Адель назвали найвеличнішою, а тепер вона найбагатша

За розміром свого гаманця Адель лишила далеко позаду таких популярних у Британії виконавців як Леона Льюїс, Шеріл Коул, Кеті Мелуа та Джосс Стоун.

Найзаможнішим серед молодих акторів визнали Деніела Редкліффа. У 2011-му його статки становили 48 мільйонів фунтів стерлінгів, а в 2012-му в його скарбничці стало вже 54 мільйони.

Редкліффу вже не звикати бути найзаможнішим

Після завершення довгої історії про пригоди юного чарівника, 22-річний актор знявся в містичному блокбастері "Жінка в чорному".

У списку найбагатших молодиків на якісь 14 мільйонів від нього відстає зірка саги "Сутінки" Роберт Паттінсон.

Що ж до колеги Редкліффа за "Поттеріаною", 21-річної Емми Уотсон, то вона засвітилася одночасно з-поміж найбагатших молодих акторок, і з-поміж найзаможніших молодих моделей.

Те ж саме стосується 27-річної Кіри Найтлі, яка співпрацює з Chanel. Завдяки цьому вона стала найбагатшою британською юною зіркою модельного бізнесу, маючи свої 30 мільйонів фунтів стерлінгів.

Дещо біднішими за неї виявилася російська модель Наталія Водянова.

Імена юних багатіїв індустрії розваг буде включено до загального "The Sunday Times Rich List 2012", який видання обіцяє опублікувати наприкінці квітня.

Фото Reuters з сайту Canada.com та з сайту Omg.yahoo.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів